India

Coș de cumpărături

Loading...

Știri la zi

Dorești noutăți de la Agenția Kairos? Te rugăm să introduci adresa ta de email mai jos:

 

 

1. Microbuz/camionetă pentru Daniel Olteanu, India

 

RON: RO35BRDE340SV25437653400
EUR: RO31BRDE340SV25437733400
Banca BRD, Suceava

2. Grijă de copiii neajutorați – Familia Olteanu, India

 

 

 

                           RO 07 BRDE 330 SV 844 1051 3300

3. Susținerea unui lucrător part-time:

50 Euro (3000 Indian Rupee) pe lună sau full-time cu 150 Euro/ lună

 • Mithun Bauli – Jalpaiguri și localitățile din jurul orașului;
 • Pronish şi Rosy Sovva, împreună cu David – Centrul din Holdibari;

4. Chiria unei case pentru adunare, școală duminicală și alte activități

 • Maynaguri – frații și surorile se adună unde pot, părtașia o țin în casa unui frate, școala duminicală în locuri diferite (în scoli sau în săli unde sunt primiți). Cost: 35 – 50 Euro/lună (2200 – 3000 Rs pe lună);
 • Talma – există o casă închiriată pentru adunare. Aici locuiesc doi frați care sau mutat acolo în vederea lucrării: Peter și Ramprashat. Cost: 40 Euro/lună (2500Rs/lună).
 • Barohati – există o casă închiriată pentru adunare, acolo Daniel Olteanu a adus câțiva copii luați din familii nevoiașe, cu probleme și surorile Selina, Hema și Salomee, au grijă de aceștia: sunt hrăniți, îmbrăcați și educați. Fratele Daniel Eka se ocupă de lucrarea spirituală de aici. Costul chiriei pe lună este de 35 Euro/ lună (2200 Rs).
 • Jalpaiguri – aici sunt 2 case închiriate: casa unde locuiește Daniel și Saroja Olteanu, o casă deschisă în care foarte mulți lucrători, creștini indieni și nu numai, găsesc ajutor și o masă caldă, și casa închiriată pentru strângerea bisericii „Harul”. Cost: în total 75 Euro/lună (2200 Rs și respectv 2600 Rs)

5. Susține un copil

Timp de un an susține financiar lunar un copil din India (haine, mâncare, școală – rechizite, uniformă, taxă de școlarizare)

 • Orfelinatul din Kandamal, Orissa.În acest orfelinat sunt copii rămași orfani în urma persecuției hindușilor împotriva creștinilor, din august 2008. Atunci, peste 250 de creștini au fost omorâți, iar acești copii au rămas fără părinți. O biserică evanghelică și păstorul Baira Digal se îngrijesc de acești copii.
  • Număr de copii: 38
  • Cost: Hrana unui copil pe lună este de 20 Euro (1000Rs).
 • Barohati, West Bengal.La casa de misiune închiriată de Daniel Olteanu sunt adăpostiți, îngrijiți și educați copii care provin din familii sărmane.
  • Număr de copii: proiectul a început cu 5 copiii, dar la aceștia li se vor mai alătura și alții în scurt timp.
  • Cost pentru un copil: 20 Euro pe lună (1000Rs) pentru hrană, haine și educație.
 • Gorbathan, West Bengal, India.Aici este o școală creștină cu grădiniță și clasele I- IV
  • Număr de copii: 100
  • Cost: taxele școlare – 3 Euro pe lună (130 Rs)

6. Cumpărarea de literatură creștină (broșuri, foi cu mesajul Evangheliei), Biblii și alte materiale necesare lucrării de evanghelizare

“Am văzut oamenii flămânzi după Cuvânt, se certau cu noi atunci când terminam cărțile și nu au reușit să ia și ei. Nu am vazut nici-o foaie sau tractat, să fie aruncat. În autobuz cînd le ofeream literatură, oamenii începeau imediat să citească mesajul lor, apoi le puneau în buzunar sau în geantă cu grijă. Tuturor celor care cereau Biblii le notam adresa și numărul de telefon și țineam legătura cu ei. Nevoia de literatură creștină pentru evanghelizare este una reală și tu poți ajuta printr-o donație specifică, generoasă, astfel încât Cuvântul lui Dumnezeu să ajungă la cât mai mulți oameni.” Dan Fodor Pentru acest proiect orice sumă donată este bine venită!

7. Proiect: Construcţia de biserici

West Bengal, India Prin voia lui Dumnezeu, în octombrie a.c., o echipă de lucrători români va pleca în India cu scopul de a da o mână de ajutor în construcţia a două săli de adunare. Preţul estimativ al unei adunări: 5.000 – 7.000 euro, incluzând teren, actele necesare şi materialele de construcţie. Fii şi tu parte la acest proiect sprijinind în rugăciune, financiar sau prin implicare fizică! Pentru mai multe detalii contactaţi-ne: contact@agentiakairos.ro sau pe mobil 0744.754.457.