Mongolia

Coș de cumpărături

Loading...

Știri la zi

Dorești noutăți de la Agenția Kairos? Te rugăm să introduci adresa ta de email mai jos:

Mongolia1. Construim împreună

Agenţia Kairos organizează o nouă călătorie pe termen scurt în Ulanbator, capitala Mongoliei, la începutul lunii aprilie 2015. Scopul călătoriei este să ajutăm în construirea casei de adunare pentru biserica nou plantată, prin lucrarea fraţilor Samuel Şoldan şi Baiarshaikan Yadamtsu.

Tinerii cu o bună mărturie creştină, cu vârsta de peste 20 de ani, cu experienţă în domeniul construcţiilor şi cu inimă pentru această lucrare, sunt aşteptaţi să ni se alăture.

Pentru mai multe detalii, puteţi să ne contactaţi la:
secretariatkairos@gmail.com sau la 0744.754.457.

2. Reabilitare persoane alcoolice

Un raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii arată că abuzul de băuturi alcoolice pare a fi cel mai mare impiediment în calea progresului social şi economic al Mongoliei. 22% din bărbaţii mongoli şi 5% dintre femei sunt dependenţi de alcool, o rată de 3 ori mai mare decât în Europa. Violenţa domestică şi creşterea numărului de persoane fără adăpost sunt cele mai îngrijorătoare consecinţe. Deşi implicarea în acest domeniu este considerată de mulţi luptă pentru o cauză pierdută, ca şi biserică ne dorim să facem ceva în această privinţă. Încă de la început am avut un bărbat cu care am lucrat mai îndeaproape şi care era robit de această patimă. Decizia de a-l ajuta a adus cu sine multe bătăi de cap, timp investit şi bani, însă credem că orice efort va fi răsplătit.

Dorim să ajutăm cât mai mulţi oameni, însă reabilitarea unei astfel de persoane presupune mari costuri financiare. Cei mai mulţi dintre ei au o calificare şi posibilităţi ca după o perioadă să lucreze, însă la început, până îşi găsesc un loc de muncă, au nevoie de ajutor financiar.

Iată câteva din cheltuielile pe care o asemenea lucrare le presupune pe parcursul unei luni:
Masă şi cazare – 100 €
Medicamente + asistenţă medicală – 50 €
Curs de dezalcoolizare – 50€ (150€ este costul unui curs care durează 3 luni şi include şedinţe regulate de consiliere cu specialişti în care oamenii sunt antrenaţi ca din punct de vedere mental să învingă tentaţia de a relua consumul de alcool.)

 

oameni beti DSCN0008

3. Evanghelizare prin Sport

Descarcă prezentarea PowerPoint

Evanghelizare_sport