Literatura

Coș de cumpărături

Loading...

Știri la zi

Dorești noutăți de la Agenția Kairos? Te rugăm să introduci adresa ta de email mai jos:

A dărui pentru Împărăție, de Myles Wilson

Foarte mulţi oameni îşi pun întrebări pertinente despre cum pot ţine în picioare o anumită activitate non-profit şi caută răspunsuri legate de cum trebuie să procedeze corect, fără să renunţe şi fără să descurajeze. Ei bine, în acest sens, de data aceasta vă propunem o carte care vorbeşte despre cum pot fi susţinute proiectele în care sunteţi implicaţi şi cum pot fi fructificate relaţiile interumane, dându-le şansa celor din jur să se implice în proiecte cu adevărat importante, care au un ecou veşnic. Cartea se numeşte „A dărui pentru Împărăţie” şi este gândită ca un manual destinat strângerii de fonduri, carte care poartă semnătura lui Myles Wilson.

Citind această carte, veţi descoperi principiile biblice despre dărnicie şi perspectiva Scripturii asupra sprijinirii diferitelor proiecte financiare în care sunteţi sau urmează să fiţi implicaţi.

Având în vedere experienţa de peste 30 de ani a autorului în obţinerea de finanţări, veţi avea ocazia să aflaţi cum să duceţi la îndeplinire proiectul căruia sunteţi dedicaţi şi în care credeţi din toată inima, îmbunătăţind şi valorificând relaţionarea dintre cei care dăruiesc şi beneficiari.

24.00 RON

Loading Updating cart…

Realități indiene în cuvinte românești, de Carmen Simiraș

 Cartea Realităţi indiene în cuvinte româneşti, reprezintă o invitaţie la a descoperi India şi locuitorii ei, de a înţelege mai bine cultura lor, modul de viaţă şi gândire, felul în care se raportează la cei din jur şi la Dumnezeu. Autoarea Carmen Simiraş, în urma unei călătorii misionare, ne-a facilitat pătrunderea în tainele Indiei, punând în cuvinte nu doar o călătorie, ci o experienţă marcantă de viaţă. Fiind într-o strânsă legătură şi cu alţi misionari din India, a reuşit să construiască pentru noi o imagine, o faţetă a Indieidespre care nu se vorbeşte foarte mult.
      Te invităm să citeşti această carte pentru a înţelege mai bine cum să mijloceşti atât pentru misionarii din India cât şi pe locuitorii acestei ţări, care au atâta nevoie de Dumnezeu!

14.00 RON

Loading Updating cart…

Ordinele rămân aceleași – Agenția Kairos

Vrei să știi care sunt ordinele date și de ce ele rămân aceleași? Vrei să știi cine este Comandantul care dă ordinele? Vrei să știi cum le poți duce la îndeplinire?  Citește această carte și vei găsi răspunsul. 

Izvorâtă din inima unor misionari, această colecție de 10 predici despre misiune se adresează liderilor de biserici, lucrătorilor de tineret și de copii, fraților și surorilor din bisericile evanghelice care au inimă pentru misiunea transculturală. 

Această carte ne ajută să înțelegem ce spune Scriptura despre extinderea împărăției lui Dumnezeu până la marginile pământului și care este partea la care ne cheamă Dumnezeu pe fiecare dintre noi. 

Unică pe piața de literatură creștină din România, cartea Ordinele rămân același are un scop întreit, acela de a informa, de a motiva și de a pregăti Bisericile Evanghelice din România pentru împlinirea Marii Trimiteri!   

Cartea include și răspunsuri la întrebări frecvente primite în cadrul conferințelor de misiune organizate în  ultimul deceniu.   

14.00 RON

Loading Updating cart…

Fără frică – autor, Silvia Bagdas

Din seria literaturii de misiune frumos ilustrate pentru copii, Agenţia Kairos lansează o nouă carte:

Fără frică

          Sper din toată inima că ție nu îți este frică de  întuneric! Lui  Anand  îi era foarte teamă de umbrele nopții. El este un băiețel real din Nepal, iar în această țară majoritatea copiilor nu cunosc siguranța și pacea  pe care le-o poate da Domnul Isus. Anand însă a aflat despre Dumnezeul   adevărat și despre cum poate scăpa de frică.

Vrei ca și alți copii din Nepal să Îl cunoască pe Domnul Isus? Hai să ne rugăm pentru ei chiar acum! Doamne Isuse, Te rugăm pentru copiii din Nepal ca să Te cunoască și să se încreadă în Tine. Tu ești singurul care le poate da pacea și siguranța! Amin!

 

 

10.00 RON

Loading Updating cart…

Jisai din India – autor, Cosmina Lungu

    Acum este timpul potrivit, să oferi copiilor tăi o carte frumos ilustrată cu o povestire inedită de pe câmpul de misiune!

        Agenţia Kairos lansează cartea:

Jisai din India

        Jisai este un băieţel real pe care l-a întâlnit Cosmina, într-una din călătoriile ei misionare în India. El i-a împărtăşit povestea lui, care în parte este foarte asemănătoare cu a multor copii de seama lui. În jungla indiană, oamenii sunt adesea ucişi de animalele sălbatice şi poţi vedea şi azi mulţi copii sărmani cerşind pe drumurile prăfuite. Dar, oare câţi orfani au şansa să audă Vestea bună precum Jisai? Ca şi alţi copii să aibă parte de binecuvântări ca Jisai, am putea să facem ceva chiar dacă nu suntem încă misionari!

Ştii ce? Ne putem ruga pentru aceşti copii!

10.00 RON

Loading Updating cart…

Este ceva prea greu pentru Dumnezeu? de Charles Marsh

Am dori să vă anunţăm apariţia cărţii “Este ceva prea greu pentru Dumnezeu?” de Charles Marsh.

„Uşa este larg deschisă, oamenii nu au pe nimeni care să-L mărturisească pe Hristos, şi nu este nimeni care să meargă la ei”, spuse vorbitorul. În timp ce asculta, Abd alMasih a simţit o chemare interioară din partea Duhului Sfânt, care-l convingea că trebuie să meargă în Algeria. Nu era un lucru simplu să câştige respectul şi dragostea musulmanilor. Aceasta este povestea incredibilă a unui cuplu tânăr care a încercat imposibilul. Ei au fost martorii începutului unei mişcări pentru răspândirea lucrării lui Hristos care continuă până în zilele noastre şi care ne dovedeşte că nu este nimic prea greu pentru Dumnezeu

Charles Marsh a slujit în Algeria timp de 37 de ani împreună cu soţia sa, suportând neînfricaţi greutăţile lucrării şi lipsa oricărei reacţii pozitive a celor cu care intrau în contact. În ultimii ani ai vieţii sale, a impulsionat o nouă generaţie, chemând pe fiecare să ia în considerare lucrarea lui Dumnezeu în mediul islamic, fără ca vreodată să-şi piardă viziunea pentru locurile dificile din lume care aveau nevoie să audă Evanghelia lui Hristos. Viaţa şi lucrarea lui continuă să ne provoace şi în ziua de astăzi.

Preţ: 20 RON

Pentru comenzi vă rugăm să ne scrieţi un email la secretariatkairos@gmail.com, specificând numele dvs. şi adresa la care doriţi să ajungă pachetul.

Vă mulţumim!

Agenţia Kairos

20.00 RON

Loading Updating cart…

Ghid de rugăciune pentru Biserica persecutată

Aduceţi-vă aminte de cei ce sunt în lanţuri, ca şi cum aţi fi şi voi legaţi cu ei; de cei chinuiţi, ca unii care şi voi sunteţi în trup. (Evrei 13:3) 

Ghidul de rugăciune este o trecere în revistă a primelor 50 de ţări, unde este cel mai greu să fii creştin. Acestea sunt locurile unde poţi fi arestat pentru deţinerea unei Biblii, unde poţi fi bătut pentru că mergi la biserică, unde preţul urmării lui Isus este deseori plătit cu sânge.

Ghidul se bazează pe lista World Watch, o clasificare anuală, redactată de ceretătorii organizaţiei Open Doors şi fundamentată pe informaţii detaliate primite de la conlucrătorii Open Doors şi de la lideri cheie ai bisericilor din peste 50 de ţări.
Ghidul conţine pentru fiecare ţară din cele 50 câteva informaţii privind gradul de persecuţie şi trei motive specifice de rugăciune.
Recomandăm formarea de grupuri de rugăciune care să aibă în mod special în atenţie rucăciunea pentru fraţii noştri care trec prin persecuţie, sau amintirea lor în cadrul serviciului de rugăciune al întregii biserici.

3.00 RON

Loading Updating cart…

Dragostea care ajută picioarele să meargă – autor, Saeeda El-Amin

          &nbsp Buba acum ştia care era secretul lui Cristi şi al Anei: Îl iubeau pe Dumnezeul adevărat, Cel care a creat lumea şi tot ce cuprinde ea. De la ei a aflat Buba că este preţios. Acest Dumnezeu al lor îl iubea şi pe el, băieţelul sărac şi infirm.
          &nbsp L-a iubit aşa de mult, încât L-a trimis pe Fiul Său, Isus Hristos din cer ca să îşi dea viaţa, murind pe o cruce, în locul lui Buba. Chiar dacă urma să aibă toată viaţa probleme cu piciorul accidentat, acum           &nbsp Buba ştia că dragostea lui Dumnezeu este singura care îi poate aduce bucurie adevărată şi o viaţă schimbată.
          &nbsp La fel ca Buba, în Africa sunt mulți copii bolnavi şi săraci, copii care nu știu dacă vor apuca ziua de mâine, copii care nu au auzit niciodată despre Domnul Isus și despre dragostea Lui pentru ei.
          &nbsp Roagă-te și tu pentru acești copii! Poate într-o zi vei merge şi tu ca Ana şi Cristi să locuieşti printre ei ca să le arăţi dragostea lui Dumnezeu şi să le spui cum pot fi mântuiţi.

10.00 RON

Loading Updating cart…

Răniți în bătălie – Stresul și misionarii transculturali, de Marjory F. Foyle

Cartea se adresează misionarilor transculturali, păstorilor, bisericilor care i-au trimis, celor din comisia de selectare a candidaților pentru misiune, agențiilor de misiune, dar și tuturor acelora care sunt implicați în asistarea misionarilor în lucrarea pe care o fac pe câmpul de misiune.

Dr. Marjory F. Foyle are calificări depline în domeniul medical şi psihiatric. A lucrat timp de 30 de ani ca medic misionar în India şi Nepal, la început în medicină generală şi chirurgie, iar în ultimii 10 ani ca Director al Centrului Psihiatric Creştin din India. Acum are o slujire de misionar itinerant în sânul comunităţii misionare din mai mult de 40 de ţări.

18.00 RON

Loading Updating cart…

Înflorind pe pământ străin, de Jo Anne Dennett

Jo Anne Dennett – publicat de Agentia Kairos

Dumnezeu mişcă inimile creştinilor din întreaga lume într-un mod nou. Apar mişcări misionare în ţări care odinioară erau regiuni ce primeau misionari. Bisericile din aceste ţări îşi trimit astăzi propriii misionari către oameni din alte culturi. Până la sfârşitul primei decade a secolului 21, cei mai mulţi misionari transculturali din biserici protestante vor fi trimişi din, sau în, ţări altele decât cele occidentale.
Scopul cărţii de faţă este să ofere îndrumări pentru creştini despre cum să trăiască şi să slujească într-un mod eficient într-o altă cultură. De asemenea, să ofere bisericilor care trimit misionari, precum şi agenţiilor de misiune, mijloace pentru a-şi mări eficienţa cu care îndeplinesc „Marea Trimitere” a lui Hristos (Matei 28: 19, 20).

12.00 RON

Loading Updating cart…

Străinul pe drumul spre Emaus (cartea+caietul de sudiu), de John R. Cross

O explicaţie clară şi simplă a Cărţii celui mai de succes din lume, de John R. Cross. Este o carte care explică cele mai importante teme din Biblie într-un mod clar şi logic. Fără să se concentreze pe o singură parte – pierzând din vedere întregul – autorul leagă laolaltă într-un mod cronologic întregul text ca o mare dramă universală, privind evenimentele din perspectiva celor care au experimentat scrierea istoriei.

40.00 RON

Loading Updating cart…

Tribul Asheninka

Ghidul de rugăciune pentru tribul Asheninka, din Peru, unde lucrează ca misionari Liviu și Amalia Acatrinei. Ghidul conține 20 de pagini cu imagini din tribul asheninka și cu multe informații despre viața acestui grup etnic, dar, și mai important, în acest ghid veți putea găsi subiecte concrete de rugăciune pentru fiecare zi din săptămână.

3.00 RON

Loading Updating cart…

Manualul Bisericii Misionare

Publicat de Agenţia Kairos în colaborare cu Uniunea Bisericilor Creştine după Evanghelie. Manualul abordează teme precum: baza biblică a trimiterii, promovarea viziunii pentru misiune în biserica locală, consideraţii cu privire la trimitere, responsabilităţile unei biserici locale faţă de misionarii ei înainte de plecarea lor pe câmpul de misiune, după plecare (susţinerea emoţională, financiară, logistică), la întoarcerea acasa etc.

Manualul conţine, de asemenea, două seturi de chestionare pentru prezbiterii bisericii candidaţilor la misiune, cât şi pentru candidat.

5.00 RON

Loading Updating cart…

Slujitori şi trimişi, de Neal Pirolo

Ghid practic despre trimiterea, susţinerea şi întâmpinarea misionarilor creştini.

15.00 RON

Loading Updating cart…

În faţa chemării lui Dumnezeu

Ești un creștin născut din nou și îți dorești să te consacri pe deplin lui Dumnezeu și extinderii Împărăției Lui? Îți dorești să cunoști mai multe din planul lui Dumnezeu, vrei să înțelegi mai clar chemarea Lui și să afli care sunt pașii următori pe care îi ai de făcut…

Citește acum „În fața chemării lui Dumnezeu”, roagă-te și lasă-te călăuzit,  fii plin de credință și de pasiune, lucrează împlinind voia lui Dumnezeu.

Fie ca cele scrise în această broșură să îți aducă mai multă lumină și să te inspire!

Mesajul simplu și concis te va îndruma în mod concret cu privire la primirea chemării, recunoașterea, consolidarea și testarea chemării; de asemenea, sunt prezentați și alți pași importanți, precum inițierea și perseverența în slujbă, atitudinea în fața problemelor și a dificultăților și multe alte aspecte practice despre împlinirea voiei lui Dumnezeu în lucrarea la care ai fost chemat.

3.00 RON

Loading Updating cart…
Pages: 1 2Next >Last »