A apărut Ghidul – 30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană!

Acasă / Știri / A apărut Ghidul – 30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană!

Rugăciunea este o practică comună a creştinilor şi a musulmanilor. Cei care urmează aceste două credinţe se roagă din motive similare: pentru a-şi angrena mintea în căile lui Dumnezeu, pentru a înţelege voia Lui şi a găsi puterea de a o urma şi pentru a găsi confort şi ajutor. Se roagă şi pentru a-şi împărtăşi gândurile cu Acela în care şi-au pus încrederea.

De ce ne rugăm pentru musulmani?

  • Pentru ca inimile noastre să fie schimbate. Când ne rugăm pentru alţii aşa cum ne-a învăţat Isus, începem să îi vedem pe cei pentru care ne rugăm prin ochii Lui. Şi doar privindu-i pe musulmani prin ochii Lui şi fiind dornici să îi cunoaştem aşa cum sunt, îi vom putea iubi cum am fost învăţaţi.
  • Pentru ca lumea să fie transformată. Noi credem că prin rugăciune putem contribui la schimbarea lumii. Lucrăm împreună cu Dumnezeu la împlinirea voii Sale şi prin rugăciune putem vedea lucruri miraculoase întâmplându-se.
  • Ne rugăm ca musulmanii să ajungă să Îl înţeleagă şi să Îl cunoască pe Isus. Noi, cei care Îl urmăm, uneori eşuăm în a-L reprezenta pe Domnul Isus aşa cum ar trebui. De aceea, nu ne rugăm ca musulmanii să devină ca noi, ci ne rugăm ca ei să devină ca Domnul Isus.

Pentru cei care doriți ghidul în format electronic îl puteți descărca de aici. Alternativ, îl putem oferi și în format fizic, gratuit, în limita stocului disponibil.

Cei interesați trebuie să suporte doar taxele poștale pentru transport prin Poșta Română și să ne trimită pe adresa de e-mail [email protected] numele, prenumele și adresa completă (inclusiv cod poștal și număr de telefon).

Echipa Kairos

Sursa: http://frontiers.ro/30-zile-de-rugaciune-pentru-lumea-musulmana/