Ana-Maria Balaceanu (Bucuresti)

Acasă / Știri / Ana-Maria Balaceanu (Bucuresti)
A fost din multe puncte de vedere o perioada de rascruce pentru mine si am vazut cum Dumnezeu a lucrat in primul rand la inima mea, mi-a rearanjat sistemul de valori, mi-a aratat care-mi sunt limitele, concomitent cu descoperirea unor noi dimensiuni ale Harului in viata mea si nu in ultimul rand mi-a deschis orizonturile intr-o intelegere mai profunda a Imparatiei Sale.

Sunt foarte recunoscatoare Domnului pentru ce mi-a dat ocazia sa experimentez in contextul lucrarii misionare din Mongolia si totodata va sunt foarte recunoscatoare voua ca prin intermediul agentiei oferiti oportunitatea unor asemenea calatorii.

Intr-o nota mai personala spun ca sunt si eu surprinsa de modul in care a condus Domnul lucrurile in acest an in viata mea, incepand de la prima calatorie din Ianuarie, in Myanmar – in urma careia am invatat un set de lectii ce m-au imbogatit si m-au pregatit pentru ce urma in vara, in Mongolia – aceasta ultima experienta cerandu-se a fi repetata pe termen lung 🙂.

A Lui sa fie slava pentru minunea lucrarilor Sale si multumim Lui ca se foloseste de lucrarea voastra intr-un mod atat de frumos!

Cu drag si recunostinta,

Ana-Maria Balaceanu (Bucuresti)

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.