Pâine și pește pentru 5.000

Acasă / Pâine și pește pentru 5.000

Pâine și pește pentru 5.000

Pâine și pește pentru 5.000

20700€

Ţinta Campaniei

87

Donaţii
Au fost donaţi
100% 0€ mai trebuie

Dragi frați și surori,

Pandemia de COVID-19 chiar dacă nu ne-a infectat pe toți, ne-a afecatat pe toți, indiferent pe ce continent ne-am afla, ce culoare a pielii am avea sau ce limbă am vorbi. Cu toate acestea, sunt zone în lume în care criza se resimte mult mai accentuat, iar unele familii au ajuns chiar în pragul disperării. Organizația Internațională a Muncii estimează că peste patru din cinci persoane (81%) din forța de muncă globală de 3,3 miliarde sunt în prezent afectate de închiderea totală sau parțială a locului de muncă.

„Muncitorii și întreprinderile trec printr-o catastrofă, atât în economiile dezvoltate, cât și în cele în curs de dezvoltare… Trebuie să ne mișcăm rapid, decisiv și împreună. Măsurile corecte, urgente, ar putea face diferența între supraviețuire și colaps.”, a afirmat Guy Ryder, directorulul general al Organizației Internaționale a Muncii.

Misionarii români slujesc acolo unde cei mai mulți oameni au muncit cu ziua până la adoptarea stării de urgență, aflându-se acum în imposibilitatea căștigării unui venit minim pentru supraviețuire. De aceea, încă de lunile trecute misionarii, cu mijloace modeste, au început să distribuie pachete cu alimente, pe lângă mesajul Evangheliei, celor aflați în mare nevoie. Dorim să venim în sprijinul acestei inițiative și să lansăm proiectul Pâine și pește pentru 5.000.

Astfel, ne dorim să fim o binecuvântare în zone din India, Mongolia, Peru, Niger, Pakistan, Zambia și oriunde Domnul va deschide uși.

Un pachet conține alimente de bază în valoare de aprox. 20 lei.

Domnul Isus le spune ucenicilor: Dați-le voi să mănânce (Matei 14: 16b). Deși El însuși a făcut minunea, totuși le-a spus ucenicilor ce trebuie să facă, ei L-au ascultat și au împărțit noroadelor flămânde hrana. Cu siguranță, și puținul nostru poate fi folosit de Domnul Isus!

Suntem conștienți că este nevoie de un mare efort până vom putea spune că 5.000 de oameni au mâncat și s-au săturat, dar ACUM este timpul când poți să asculți de îndemnul Domnului Isus și să te pui la dispoziția Lui.

Pentru donații, puteți folosi contul ASOCIAȚIEI KAIROS,

RON: RO35BRDE340SV25437653400
EUR: RO31BRDE340SV25437733400
cu specificația: Donație pentru Proiect 5000.

Vă mulțumim!
Echipa Kairos