Creștinii din India se Află la Răscruce: Au Nevoie de Ajutorul tău Astăzi

Acasă / Asia / Creștinii din India se Află la Răscruce: Au Nevoie de Ajutorul tău Astăzi

Când creștini precum Rohan sunt persecutați, partenerii Open Doors ajută. Aceștia ajung la cei mai vulnerabili, oferind asistență de urgență, instruire pentru a supraviețui persecuției, sprijin pastoral și asistență juridică familiilor persecutate.

Rohan a plantat o biserică în comunitatea sa din India, în ciuda opoziției locale. Se strângeau treizeci de familii. În 2018, biserica a fost incendiată de extremiștii hinduși. „Nu aș putea face nimic. Totul a fost distrus.”

Dar Rohan a continuat să aibă încredere în Domnul: „Dumnezeu este credincios și va avea milă de biserica persecutată.”

Puteți fi răspunsul la rugăciuni precum cea a lui Rohan. Partenerii Open Doors au putut ajuta la reconstrucția bisericii sale și la încurajarea adunării, dar multe alte biserici și creștini rămân în continuare în pericol. Trebuie să acționăm pentru a-i susține acum.

Fiecare 30 de LIRE (156 RON) ar putea ajuta la echiparea a 2 echipe de intervenție rapidă timp de o lună. Aceste echipe oferă un ajutor de urgență victimelor persecuției.

Fiecare 93 de LIRE (483 RON) ar putea oferi un ajutor practic permanent pentru 3 credincioși din India care au fost persecutați pentru credința lor.

DĂRUIEȘTE ACUM

Sursa: www.opendoorsuk.org