Echipa de Misiune pe Termen Scurt în India

Acasă / Asia / Echipa de Misiune pe Termen Scurt în India

Dragi frați și surori în Domnul Isus!

Cred că mulți dintre dvs. primiți scrisorile de informare cu motive de rugăciune de la fratele Daniel Olteanu. Probabil ați observat inima jertfitoare și plină de pasiune a fratelui care răspândește Evanghelia în India de peste 14 ani.

După o călătorie misionară pe termen scurt în India, sora mea Cosmina a vorbit despre fratele Daniel ca fiind un fel de “apostolul Pavel al zilelor noastre”. Această mărturie m-a mișcat profund și în inima mea s-a trezit dorința de a-l cunoaște pe acest om pasionat de soarta celor pierduți.

Anul acesta, în luna noiembrie, împreună cu o echipă de tineri credincioși din Cluj, Oradea, București, Viena și Madrid, vom merge la fratele Daniel Olteanu. Ne dorim mult să putem fi de folos lucrării de acolo. Echipa este formată din patru frați implicați în diferite lucrări duhovnicești și trei  surori cu pregătire medicală, un medic, un medic stagiar și o studentă la kinetoterapie.
Pe lângă evanghelizare personală și publică, vom fi implicați și în activități social-medicale. Un alt scop pentru care mergem este să documentăm despre cum a lucrat Dumnezeu, prin fratele Daniel, în ultimii 14 ani în India.

Vă încurajăm să fiți alături de noi în rugăciune pentru:

  • pregătirile care ne stau în față;
  • protecție spirituală, dar și fizică în călătoriile pe care le vom face;
  • har și putere în predicarea Evangheliei;
  • ca să vedem slava lui Dumnezeu în lucrarea aceasta;
  • înțelepciune și pricepere duhovnicească;
  • resurse financiare.

Cont Bancar: Asociația Kairos – cu specificația „Pentru Echipă India”

RON: RO35BRDE340SV25437653400
EUR: RO31BRDE340SV25437733400
Deschis la BRD Suceava.

Vă mulțumim mult și Domnul să vă binecuvânteze!
Doru Lungu