Loading Evenimente
03
octombrie
luni

Împuternicit pentru a influența | Curs deschis la Școala de Misiune Kairos

octombrie 3 @ 6:00 pm - octombrie 7 @ 8:00 pm


Detalii:

Împuternicit pentru a influența dorește să redefinească modul în care creștinii privesc locul de muncă, închinarea și Împărăția lui Dumnezeu. Prin puterea Duhului Sfânt, poți deveni o influență în toate sferele tale de activitate.

Cursul Împuternicit pentru a influența aduce beneficii fiecărui credincios, dar are o relevanță specială pentru oricine dorește să-și trăiască viața creștină la locul de muncă.

• Ce înseamnă să fii sare și lumină în lume?
• Cum te privești pe tine și pe cei din jurul tău?
• Ești influențat de părerile altora sau ești tu un influencer?

Ken Chua – afacerist creștin din Singapore – discută șapte schimbări de perspectivă care trebuie să aibă loc pentru ca un credincios să devină sare și lumină pentru Dumnezeu în sfera lui de influență. Bazat pe DVD-uri stimulatoare, discuții interactive și reflecție personală, acest curs ți-ar putea schimba viziunea asupra vieții și a muncii.

Simply Mobilizing este o “mișcare” dedicată mobilizării întregului popor al lui Dumnezeu într-o implicare semnificativă în mișcarea creștină mondială, prin formarea unei viziuni biblice despre lume care vede “misiunea” ca și “chemare” a vieții fiecărui credincios și scopul primar a existenței Bisericii – atât universale, cât și locale.

Locație: Casa de Misiune Kairos, DJ209C, nr.224, Sfântu Ilie, Suceava

Pentru mai multe informații: +40 724 041 192

Detalii
Începere: octombrie 3 @ 6:00 pm
Se termină: octombrie 7 @ 8:00 pm
Categorie EvenimentEvents
Loc de întâlnire
Organizatori
Nume Organizator: Școala de Misiune Kairos
Nume Organizator: Simply Mobilizing