Roagă-te

Când noi ne rugăm, Dumnezeu lucrează!

Viziunea Agenţiei Kairos este ca să existe astfel de grupuri în fiecare bisericã Creştină după Evanghelie din ţară. Prin rugăciune, chiar dacă nu putem pleca pe câmpul de misiune, putem avea un rol-cheie în lucrarea lui Dumnezeu printre oamenii necâştigaţi pentru Hristos. Scopul grupurilor de rugăciune este de a avea o permanentă mijlocire înaintea lui Dumnezeu pentru misionarii români şi pentru lucrarea pe care o desfăşoară aceştia, dar şi pentru creştinii din întreaga lume care suferă prigoană sau care trec prin greutăţi.

Dacă doreşti ca şi în biserica ta să fie un grup de rugăciune pentru misionari sau să se organizeze o conferinţă de misiune în zona ta, Agenţia Kairos te poate ajuta. Contactează-ne prin email la [email protected].

Mai multe poţi afla citind Rugăciunea pentru misionari şi  Cum să ne rugăm pentru misionarii transculturali.

Roagă-te într-un mod eficient pentru misionari!

Dacă afli la timp despre nevoile spirituale ale misionarilor, despre problemele, despre încercările şi despre opoziţia cu care aceştia se confruntă în vestirea Evangheliei, despre situaţiile de urgenţă pe care le întâmpină pe câmpul de misiune, poţi contribui şi tu într-un mod eficient la susţinerea lor spirituală şi morală. Află la timp! Înscrie-te la newsletter!