Nevoie urgentă de rugăciune pentru Andrew Brunson!

Acasă / Kairos Ştiri / Nevoie urgentă de rugăciune pentru Andrew Brunson!

Biserica Evanghelică Prezbiteriană face apel la post și rugăciune pentru Andrew Brunson!

Pe 16 aprilie 2018 profesorul bisericii evanghelice prezbiteriene, Andrew Brunson, va fi judecat în Izmir, Turcia. Dacă va fi găsit vinovat de acuzațiile din dosarul de 62 de pagini întocmit de acuzator, fratele nostru Andrew va fi condamnat la 35 de ani de închisoare. El este acuzat că a sprijinit organizațiile teroriste și că a încercat să convertească turci musulmani la creștinism.

Din dorința de a fi alături și de a se ruga pentru întreaga familie Brunson, biserica evanghelică prezbiteriană face un apel la post și rugăciune. Procesul este programat să înceapă luni la ora 09:00, ora locală a Turciei.

Reprezentantul bisericii evanghelice prezbiteriene, Jeff Jeremiah, a declarat că soția fratelui Andrew, Norine, vrea să ne rugăm pentru trei motive precise:
1 – Rugați-vă pentru eliberarea lui Andrew (Psalmul 18:4-5);
2 – Dacă i se va oferi ocazia să vorbească în apărarea lui, rugați pe Domnul Isus să își împlinească promisiunea din Luca 21:14-15: „Țineți bine minte, să nu vă gândiți mai dinainte ce veți răspunde, căci vă voi da o gură și o înțelepciune căreia nu-i vor putea răspunde, nici sta împotrivă toți potrivincii voștri.”
3 –
Rugați-vă ca iubirea nestrămutată a Domnului nostru să ne mângâie copiii (Jordan, Jaqueline și Blaise), și El să le dea pacea și puterea de a nu se îndoi.

„Văzând curajul și credincioșia statornică a lui Norine, ne rugăm ca ea să fie întărită și să nu descurajeze”, a declarat fratele Jeremiah. „Am încurajat-o cu pasajele din Galateni 6:9 și Exod 17:12 și ea știe că o sprijinim să își țină mâinile ridicate pentru soțul ei.”

Pe lângă ziua de post și rugăciune, am pregătit și un ghid de rugăciune pentru o perioadă de șapte zile, ghid care poate fi descărcat de aici http://www.epc.org/files/andrewbrunson7dayprayerguide .„Îndemn pe toți cei care vor să se roage să folosească acest ghid și să înalțe pe Andrew, Norine, familia lor și procesul care urmează, înaintea tronului lui Dumnezeu,” a spus fratele Jeremiah.