Nevoie urgentă de rugăciune pentru fratele Andrew Brunson – Turcia!

Acasă / Asia / Nevoie urgentă de rugăciune pentru fratele Andrew Brunson – Turcia!

Pace frați și surori,

Următorul termen de judecată pentru fratele păstor Andrew Brunson – închis în Turcia sub acuzații false de spionaj și terorism – este programat pentru mâine, duminică 6 mai 2018, aproximativ orele 10:00 dimineața, ora Turciei.

La primul termen de judecată din 16 aprilie 2018 din Izmir, judecătorul a stabilit un nou termen de judecată pentru data de 6 mai, trimițându-l înapoi la închisoare pe fratele Brunson.

 În ultima lui cerere de susținere în rugăciune, fratele Andrew ne roagă să mijlocim înaintea Domnului pentru el, pentru ca sa poată avea „o bună mărturie în fața judecătorilor”.  

„Rugăciunile noastre pot ajunge acolo unde noi nu putem… nu există limite, pereți de închisori și nici uși închise atunci când ne rugăm.”  – fondatorul Open Doors, fratele Andrew van der Bijl

Așadar, cei care aveți pe inimă, puneți deoparte câteva minute pentru fratele Andrew Brunson dar și pentru soția lui și restul familiei. Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Echipa Kairos

Sursa: https://www.opendoorsusa.org/christian-persecution/stories/join-open-doors-in-praying-for-u-s-pastor-andrew-brunson/?utm_source=General+Subscription&utm_campaign=20316c62ef-EMAIL_CAMPAIGN_2018_04_20&utm_medium=email&utm_term=0_df4a07f94a-20316c62ef-175868725