Pastorul Andrew Brunson a fost Eliberat!

Acasă / Asia / Pastorul Andrew Brunson a fost Eliberat!

În timpul celor doi ani de închisoare ai fratelui păstor Andrew Brunson, Biserica lui Hristos de pe întreg pământul s-a rugat și a mijlocit pentru el si familia lui. Însă Îi mulțumim Domnului că astăzi, 12 octombrie 2018, s-a întâmplat minunea pentru care ne-am rugat atât de mult și atât de mulți: fratele Andrew Brunson este liber!

La cea de-a patra lui audiere de lângă orașul de coastă Izmir, judecătorul a poruncit eliberarea fratelui păstor în vârstă de 50 de ani, și totodată, i s-a ridicat și interdicția de a călători. Astfel, el are voie sa părăsească țara în care, până să fie arestat, a condus o biserică timp de douăzeci și cinci de ani. În curând, el și soția lui Norine, vor pleca spre casa lor din Carolina de Nord.

Să continuăm să ne rugăm pentru familia fratelui Brunson, ca să ajungă în siguranță acasă, să se reacomodeze cu bine și ca Domnul să îi vindece fizic, dar și sufletește.

Situația prin care a trecut fratele Andrew ne reamintește nouă, celor care ne bucurăm de eliberarea lui, că trebuie să nu uităm de miile de alți frați și surori care încă sunt persecutați și închiși pentru că sunt creștini. Ne rugăm Domnului ca să Își întindă mâna și să îi elibereze si pe ceilalți credincioși închiși în Turcia, Coreea de Nord, Pachistan, Iran, China, Eritrea, Malaiezia, Nigeria, dar și în alte țări în care urmașii Domnului Isus sunt prigoniți.

Vă îndemnăm să dați mai departe această veste bună, proclamând măreția și puterea lui Dumnezeu. Nădăjduim că văzând modul în care Domnul a lucrat în această situație, credința dumneavoastră să crească și să vă motiveze la a-I cânta laude, la a-I preamări Numele și la a spune mai departe de minunile Lui!

Vă dorim binecuvântarea Domnului!
Echipa Kairos

Sursa: goo.gl/Kg21vM