Familia Şoldan

Mongolia

Sami și Ani Șoldan sunt membri în Adunarea Creştină după Evanghelie „Providenţa” din Suceava și împlinesc chemarea Domnului în Ulaanbaatar, Mongolia.

În 2010, Sami a mers în prima călătorie pe termen scurt în Mongolia, iar în 2012, a plecat ca misionar pe termen lung în această țară. În anul 2013, a început proiectul de evanghelizare prin sport și predarea cursuri de limba engleză.

În 2015 s-a căsătorit cu Ana-Maria, urmând apoi să demareze proiectul de construcție al de tabere pentru tineri. Tot în acest an, a organizat primele tabere de evanghelizare și a deschis Școala de Limbi Străine din Ulanbataar.

Lucrare principală

În prezent, Sami și Ana-Maria sunt implicaţi într-un proiect de plantare de biserică în capitală, alături de o familie de mongoli.

Lucrări secundare

Pe lângă plantarea unei biserici, Sami predă la Școala de Limba Engleză din Ulziit Khoroo. Scopul principal al acestui proiect este evanghelizarea și ucenicizarea studenților.

De asemenea, pe perioada verii, organizează tabere de evanghelizare pentru tinerii din localitate.

Sami mai este implicat momentan și într-un proiect de evanghelizare prin sport, dorind să-i atingă cu Evanghelia pe jucătorii de tenis de masă din Mongolia.

Informații