Microbuz pentru Orientul Mijlociu

Acasă / Microbuz pentru Orientul Mijlociu

Viziune

Dorim să cumpărăm acest minibus pentru folosul bisericii. Credem că un minibus de 9+1 locuri ne va ajuta să mergem cu membrii bisericii în tabere, excursii, vizite la familiile din adunare, evanghelizări etc. Aceste activități ne vor ajuta să avem o părtășie mai strânsă. Ne dorim de asemenea să folosim acest minibus pentru activitățile cu tinerii bisericii. Ne dorim să facem mai multe activități cu tinerii noștri dar uneori acest lucru nu este posibil din cauza lipsurilor financiare, majoritatea tinerilor bisericii noastre fiind studenți. Un minibus ne-ar ajuta cu siguranță în această privință. Nu în ultimul rând, ne dorim să folosim acest minibus pentru călătorii pe termen scurt în scopul evanghelizării sau al strângerii de fonduri pentru lucrarea în care suntem implicați.

Beneficii

Dacă biserica noastră ar deține acest minibus, am avea beneficii atât pe plan spiritual cât și financiar. Cu siguranță mai multi membri ai bisericii ar putea participa la diverse conferinte, tabere ceea ce îi va ajuta în creșterea lor spirituală dar și la o mai buna părtășie între membrIi bisericii.

De asemenea, deținând acest minibus vom putea organiza activități evanghelistice în afara orașului, ducând Evanghelia la cei ce nu au avut ocazia să o audă. Vom putea astfel implica tinerii bisericii în aceste activități, ajutându-i să se implice în slujire.

Probleme

Când oraganizăm tabere sau diverse activități, o parte dintre membri bisericii noastre nu pot participa datorită lipsurilor financiare. Un minibus ne va ajuta să participăm în număr cat mai mare la diverse activități. Țin să menționez că niciun membru al bisericii noastre nu deține o mașină, iar de fiecare dată când avem nevoie de transport – într-un fel sau altul – trebuie sa închiriem sau să împrumutăm de la cineva, lucru care nu este mereu usor.

Data limită / Planuri

Nădăjduim să putem strânge fonduri pentru acest minibus în 1-2 ani. Dacă putem strânge suficiente fonduri, putem cumpăra un Volkswagen transporter (9+1 locuri). Dorim să cumpărăm o mașină second-hand, dar în bună condiție.

Buget

Prețul unui astfel de minibus este între 15.000 – 25.000 $. Prețul variază în funcție de condiția în care se află autoturismul. Adunarea noastră are aproximativ 30 de membri, majoritatea dintre ei fiind studenți. De aceea venitul bisericii noastre este unul limitat. În prezent avem 1.000 $ pentru acest proiect.

Cont bancar

Cod SWIFT: BACX ROBU
RON: RO14 BACX 0000 0009 7173 2000
EUR: RO84 BACX 0000 0009 7173 2001
UniCredit Bank, Sucursala Lizeanu, Bucureşti

Vă mulțumim!
Ibrahim şi Miriam