Orfelinat pentru copiii neajutorați

  • Denumire: Orfelinat pentru copiii neajutorați;
  • Scop: Ajutorarea copiiilor orfani și a celor care provin din familii defavorizate;
  • Detalii: De vreo câțiva ani, fratele Daniel împreună cu soția sa îngrijește de mai bine de 25 de copii orfani din India: le dă de mâncare, îi îmbracă, îi trimite la școală, face lecții cu ei și îi învață din Cuvântul lui Dumnezeu. Locul unde se desfășoară proiectul este casa fraților misionari, în care copiii sunt îngrijiți timp de  24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. În fiecare dimineață, la ora 6:30, fratele Daniel are un timp devoțional împreună cu copiii, timp în care cântă împreună, se roagă și învață versete biblice. Urmează apoi micul dejun, după care copiii de pregătesc pentru școală. Datorită faptului că la școală copiii nu învață mai nimic, după ce au mâncat, sunt învățați acasă să scrie, să citească și să socotească. După ce vin de la școală, copiilor li se dă în fiecare zi toată îngrijirea de care au nevoie.
  • Obiective: Acești copii să Îl cunoască pe Domnul Isus Cristos ca Mântuitor și Domn, să se dezvolte în mod normal în toate privințele și să fie oameni de nădejde, întemeind la rândul lor familii sănătoase, temătoare de Dumnezeu.
  • Nevoi: Nevoile sunt mari, atât fizice, cât și spirituale. Este nevoie de o clădire, dotată cu utilitățile necesare, în care acești copii să fie adăpostiți. Casele în care stau acum sunt închiriate și frații fac mari eforturi ca să poată acoperi cheltuielile care cresc în fiecare an. De asemenea, este nevoie de facilități pentru educație, incluzând jocuri educaționale pentru copii. Toate acestea pot fi realizate doar în măsura în care vor fi resurse financiare necesare.
    Cât privește partea spirituală, este nevoie de câțiva oameni temători de Dumnezeu, o echipă, care să îi ajute pe frați în educarea și ucenicizare copiilor. Fratele Daniel fiind implicat în multe lucrări, în adunările din zonă și în evanghelizare, are nevoie de ajutor.
  • Cont bancar: Asociaţia Kairos

Cu specificația: „Pentru orfelinat, India”
RON: RO35BRDE340SV25437653400
EUR: RO31BRDE340SV25437733400
Banca BRD, Suceava

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.