Renovarea casei unei familii din Ucraina

Acasă / Renovarea casei unei familii din Ucraina
Scopul acestui proiect este de a renova casa unei familii cu 10 copii din Ucraina.

De la izbucnirea războiului, familia D. s-a refugiat în România, unde a stat pentru mai bine de 6 luni. În tot acest timp, fratele Petru a fost implicat în organizarea a nenumărate transporturi umanitare și evanghelizări pentru cei rămași în urmă. Cu aceste ocazii, frații din România au vizitat casa acestei familii, în apropierea orașului Odessa. O parte din casă este construită din lut, prin urmare locuința este umedă, copiii suferind deseori de probleme respiratorii în timpul iernii.

Cu trei luni în urmă, ei au decis să se întoarcă înapoi acasă în Ucraina, unde continuă să îl slujească pe Domnul. El este un frate cu râvnă care lucrează printre cei nemântuiți. În toată această perioadă, din satul lor și din satul vecin, săptămânal vin între 500 și 700 de oameni necredincioși pentru a asculta mesajul Evangheliei.

În urmă cu 2 ani, fratele P. și-a extins casa, dar a reușit doar să își schimbe pereții și acoperișul.

Cu ajutorul Domnului, săptamâna viitoare, Ionathan Livadă împreună cu câțiva frați voluntari vor merge pentru a face o baie, pentru a izola podul casei și pentru a compartimenta camerele, astfel încât familia să se mute în această parte uscată a casei în sezonul rece.

Am vrea ca prin acest ajutor să fim o încurajare pentru el, să continue lucrarea frumoasă pe care o face.

Costurile pentru toată această lucrare se ridică la aproximativ  6000 euro.
Până în prezent avem strânși 3000 euro.

 

Nu opri o binefacere celui ce are nevoie de ea,
    când stă în puterea ta să faci lucrul acesta. (Proverbe 3:27)