UPDATE – Raja s-a întors acasă!

Acasă / Asia / UPDATE – Raja s-a întors acasă!

Raja a venit cu bine acasă de la spital duminică seara!

Dragii noștri,

Am tot încercat să trimit acest mesaj de două zile, dar internetul merge foarte încet și nu am reușit până acum. Prin harul Domnului, Raja a venit cu bine acasă de la spital duminică seara!

Acum trebuie să ia injecții cu insulină inainte de fiecare masă. Dupa o săptămână vom merge la doctor să îl consulte și să decidă ce tratament va lua în continuare. Ne rugăm ca Domnul să dea întelepciune doctorului ca să îi prescrie tratamentul bun, pentru ca Raja sa se facă bine.

Rugați-vă ca Domnul să îl întărească, să îl ocrotească sa nu mai aibă atacuri de hipoglicemie, dar nici hiperglicemie. Rugați-vă ca Domnul sa îl vindece pe deplin! Nimic nu este prea greu pentru Domnul! Ne rugăm ca această boală să fie spre slava Domnului și ca toți din jur să Îl vadă pe Dumnezeul adevărat la lucru și să Îi dea slavă!

Raja își dorește mult să se facă bine în curând și să Îl slujească pe Domnul. În spital s-a bucurat că a avut ocazia să vestească Evanghelia unui coleg de salon și mereu se roagă ca Domnul să îl însănătoșească, pentru ca să poată continua să Îl slujească.

Rugați-vă și pentru vederea lui Raja. De cand a fost în spital nu mai poate vedea să citească și e tare întristat ca nu poate citi din Biblie.

Rugați-vă și pentru mine, ca Domnul să îmi dea putere, întelepciune și călăuzirea Lui în tratamentul și regimul pe care trebuie să i-l dau lui Raja.

Rugați-vă și pentru Baruch, ca Domnul sa îl păzească și să îl ajute sa crească,  să Îl cunoască și să Îl iubească pe Domnul!

Vă mulțumim din inimă că ne sunteți alături și ne rugăm ca Domnul să vă răsplătească și să vă binecuvânteze!

Cu dragoste în Domnul,

Gabriela, Raja și Baruch Rai

Vă mulțumim din inimă pentru sprijinul în rugăciune pentru Raja!

Prin harul Domnului, acum este mai bine. Marțea trecută, de dimineață, a început sa i fie rău și a avut un atac cu convulsii, dar și-a revenit destul de repede. A fost la doctor și avea glicemia de 500. Atunci a fost internat la un spital mai mic într-un oraș apropiat.

La câteva ore după ce a fost internat, a avut din nou un atac hipoglicemic cu convulsii foarte puternice și și-a pierdut cunoștința. Am crezut că va pleca la Domnul… dar după vreo 20 minute, a început să își revină și de atunci nu a mai avut atacuri, dar e în continuare destul de slăbit și nu se poate concentra prea mult la ceva. Miercuri dimineată a fost transferat la un spital mare din Siliguri și acum încă este internat la Terapie intensivă și primește insulină. Eu împreună cu Baruch și cu o nepoată de-a lui Raja stăm la un hotel în apropierea spitalului.

Rugați-vă în continuare ca Domnul sa îl atinga pe Raja, să îl vindece complet și să îl întarească în suflet și în trup! Ne rugăm ca să poata ieși din spital în curând.

În toate aceste încercări, vedem credincioșia și îndurarea Domnului și credem că El vrea să ne folosească pentru slava Lui.

Vă mulțumim din inimă pentru rugăciuni și pentru tot ce ne-ați scris pentru a ne încuraja!

Cu dragoste în Domnul,
Gabriela Rai