Rugați-vă pentru creștinii din Quetta

Cel puțin unsprezece oameni au fost uciși și alți cincizeci grav răniți, duminică, 17 decembrie 2017, într-un atac asupra unei biserici metodiste din Quetta, Pakistan. În această zi, patru atacatori sinucigași s-au apropiat de Biserica Memorială Metodistă Betel, în timpul unui program pentru copiii, făcut cu ocazia sărbătoririi Nașterii Domnului nostru Isus Hristos. Însă doar unul din atacatori a reușit să detoneze bomba ce o purta asupra lui, la intrarea în biserică. Unul din ceilalți trei atacatori a fost împușcat imediat ce a intrat în clădire, iar ceilalți doi au fugit.
Datorită atenției sporite a personalului responsabil cu securitatea, s-a reușit oprirea la timp a atacatorilor, și astfel aceștia nu au putut intra în locașul de închinare, unde ar fi putut face mult mai multe victime printre cei patrusute de credincioși care erau adunați acolo. A doua zi s-a organizat serviciul de înmormântare a celor unsprezece victime.

Un colaborator de la Vocea Martirilor, care asigură ajutor în zonă, ne-a rugat să transmitem mai departe ca motive de rugăciune, următoarele:
să mijlocim înainte lui Dumnezeu, ca El să mângâie familiile afectate de această împrejurare;
să ne rugăm pentru comunitatea creștină din zonă, ca astfel de situații să îi unească și mai mult, și astfel ei să rămână tari în ciuda persecuției din întregul Pakistan.

Sursa:
https://www.icommittopray.com/request/1652/injured-pakistani-christians/

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.