Termeni & condiții

Acasă / Termeni & condiții

Confidențialitatea datelor

Agenția Kairos vă protejează confidențialitatea

Introducere

Această notă de confidențialitate explică în detaliu tipurile de date personale pe care le putem colecta în legătură cu dvs. atunci când interacționați cu noi. De asemenea, explică modul în care vom stoca și vom trata aceste date. Știm că există o mulțime de informații aici, dar vrem să fiți pe deplin informați cu privire la drepturile dumneavoastră.

De exemplu, vom explica lucruri cum ar fi modul în care împărtășim date din întreaga familie Kairos pentru a vă sluji mai bine. Sperăm că următoarele secțiuni vă vor răspunde la orice întrebări pe care le aveți, dar dacă nu, vă rugăm să ne contactați.

Este foarte probabil că va trebui să actualizăm din când în când această notificare de confidențialitate. Dacă sunteți abonat la lista noastră de discuții, vă vom notifica orice schimbări semnificative, dar sunteți binevenit să vă întoarceți și să o verificați ori de câte ori doriți.

Ce informații personale colectăm

Colectăm informații personale de la dvs. atunci când vă abonați la buletine de știri sau vă angajați cu alte servicii pe care le putem furniza. Noi colectăm informații personale de la dvs. și de la orice dispozitive (inclusiv dispozitive mobile) pe care le folosiți atunci când: vă abonați la buletinele de știri de la noi, vă înregistrați în formularele din site, comandați ceva de pe site sau vreți să ne contactați.

Unele dintre aceste informații personale, cum ar fi o modalitate de a vă identifica, sunt necesare pentru a putea comunica cu dvs. Furnizarea tuturor celorlalte informații personale este voluntară.

De asemenea, putem colecta informații personale din alte surse, după cum este descris mai jos.

Informații personale pe care ni le furnizați atunci când vă înregistrați la noi

 • Identificarea informațiilor, cum ar fi numele dvs., adresa poștală sau adresa de e-mail atunci când vă abonați la comunicările de la noi.
 • Informațiile pe care le furnizați în cursul unei donații financiare, deși nu stocăm numere de cont bancar sau cărți de credit.
 • În unele cazuri, dacă răspundeți la un sondaj, ne puteți oferi voluntar vârsta, sexul sau interesele.
 • Puteți să ne furnizați și alte informații: printr-un formular web; prin actualizarea sau adăugarea de informații referitoare la preferințele dvs. de comunicare; prin participarea dvs. la mediile sociale; prin comunicări personale, sesiuni de chat online sau când comunicați altfel cu noi în legătură cu munca și serviciile noastre.

Informațiile personale pe care le colectăm atunci când utilizăm cookie-uri și tehnologii similare

Utilizăm cookie-uri, semnalizatoare web, identificatori unici și tehnologii similare pentru a colecta informații despre paginile pe care le vizualizați, despre legăturile pe care le faceți clic și despre alte acțiuni pe care le faceți atunci când utilizați paginile noastre.

Colectăm informații prin intermediul unor instrumente de monitorizare a site-ului, obținute în principal din activitatea dvs. pe site-ul nostru. Aceste informații sunt limitate la: (1) informații despre server-ul la care este conectat dispozitivul dvs. și adresa IP, (2) tipul de browser (de exemplu, Google Chrome, Firefox sau Internet Explorer), și (3) paginile pe care le vizualizați sau doriți să le vizualizați. Aceste informații ne permit să evaluăm tendințele utilizării site-ului nostru, să dezvoltăm conținutul și funcționalitate și să îmbunătățim serviciile pe care le furnizăm. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acrod cu acest lucru.

Informații personale colectate din alte surse

 • Atunci când accesați site-urile noastre de socializare, aceste site-uri ne pot oferi acces automat la anumite informații personale pe care le păstrează în legătură cu dvs. (de exemplu, conținutul văzut de dvs., conținutul care v-a plăcut și informații despre anunțurile pe care le-ați vizualizat sau pe care ați dat click). Dacă ne oferiți acces la orice site cu conținut video, sunteți de acord că vă putem împărtăși vizionarea videoclipurilor dvs.
 • Prin asocierea unui cont gestionat de un site de social media cu contul dvs. și autorizându-ne să accesăm aceste informații, sunteți de acord că putem să colectăm, să folosim și să păstrăm informațiile furnizate de aceste site-uri media sociale în conformitate cu această Comunicare de confidențialitate. De asemenea, putem utiliza plug-in-uri sau alte tehnologii de pe diverse site-uri de socializare. Dacă dați click pe un link furnizat prin intermediul unui plug-in social media, stabiliți în mod voluntar o conexiune cu respectivul site media social.
 • Dacă ne dați informații personale despre altcineva, trebuie să faceți acest lucru numai cu autorizația acelei persoane. Ar trebui să le informați cum colectăm, folosim, dezvăluim și păstrăm informațiile personale conform Notificării noastre privind confidențialitatea.

Cum folosim informațiile dvs. personale

Sunteți de acord să folosim informațiile dvs. personale pentru a vă îmbunătăți serviciile, pentru a vă oferi comunicări personalizate, pentru a comunica cu dvs. despre angajamentul dvs. cu noi și serviciile noastre și pentru a detecta, preveni, atenua și investiga activități frauduloase sau ilegale. Folosim informațiile personale pe care le colectăm de la dvs. pentru o serie de scopuri diferite și în funcție de diferitele baze juridice de procesare. Mai jos este un rezumat al modului în care și în funcție de care temeiuri juridice folosim informațiile dvs. personale.

Sunteți de acord să folosim informațiile dvs. personale pentru a vă furniza comunicările noastre, pentru a ne conforma obligațiilor legale sau pentru a vă proteja interesul. Aceasta include:

 • Să furnizăm servicii de prelucrare a donațiilor și de gestionare a preferințelor contului, operați, măsurați și îmbunătățiți serviciile noastre, să păstrăm serviciile noastre în condiții de siguranță, operaționale și să personalizăm conținutul site-ului care include comunicații și servicii pe care le puteți valorifica ca răspuns la acțiunile pe care le faceți.
 • Să vă contactăm cu privire la înregistrarea dvs., să rezolvăm problemele cu privire la înregistrarea dvs., să eliminăm orice neajuns sau pentru a vă oferi servicii. Când vă contactăm pentru scopurile descrise mai sus, vă putem contacta prin e-mail, telefon, SMS / și prin notificări push push mobile.
 • Să furnizăm alte servicii solicitate de dvs. după cum este descris atunci când colectăm informațiile. Utilizăm informații generale despre locație pentru a vă oferi servicii bazate pe locație (cum ar fi rezultatele căutării, informațiile corespunzătoare și alte tipuri de conținut personalizat).
 • Să prevenim, să detectăm, să atenuăm și să investigăm fraude, încălcări ale securității sau alte activități potențial interzise sau ilegale.
 • Să aplicăm această politică de confidențialitate sau alte politici.

Sunteți de acord să folosim informațiile dvs. personale pentru a ne urmări interesele legitime. Aceasta include:

 • Să ne îmbunătățim serviciile, de exemplu examinând informațiile asociate paginilor blocate sau avariate de utilizatori, permițându-ne să identificăm și să remediem problemele și să vă oferim o experiență mai bună.
 • Să personalizăm, să măsurăm și să îmbunătățim comunicarea bazată pe preferințele dvs. de personalizare a comunicării.
 • Să măsurăm performanța campaniilor noastre de e-mail (de exemplu, prin analizarea ratelor deschise și a clicurilor).
 • Să monitorizăm și să îmbunătățim securitatea informațiilor din site-ul nostru și din aplicațiile mobile.

Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment.

Cum vă puteți exercita drepturile deținătorului de date?

Dacă doriți să accesați, să examinați, să actualizați, să rectificați și să ștergeți toate informațiile personale pe care le deținem, ne puteți contacta prin email. Echipa noastră vă va examina solicitarea și vă va răspunde cât mai repede posibil.

Rețineți că putem utiliza în continuare informații personale anonime, care nu identifică nicio persoană și putem, de asemenea, să păstrăm și să utilizăm informațiile necesare pentru a ne conforma obligațiilor legale, pentru a rezolva disputele și pentru a ne pune în aplicare politicile.

Întrebări despre politica noastră de confidențialitate

Prin utilizarea site-ului nostru, sutenți de acord cu Politica noastră de Confidențialitate.
Dacă aveți întrebări cu privire la această politică, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați direct.