URGENT – Nevoie de Constructori pentru Baza Misionară din Peru!

Acasă / Știri / URGENT – Nevoie de Constructori pentru Baza Misionară din Peru!

Întrucât lucrările la Baza Misionară din Peru sunt în plină desfășurare, este nevoie urgentă de cineva care să aibă experiență în construcții și să poată conduce o echipă de oameni în lucrările de finisaje interioare și de turnare a trotuarelor din perimetrul clădirii, astfel încât clădirea să poată fi folosită cât mai curând.

Baza misionară va sluji ca locuință pentru misionari și ca centru de formare și de instruire a lucrătorilor din zona Atalaya (un orășel din junglă, înconjurat de șapte triburi, în care prezența creștinilor este aproape nulă). Acești lucrători urmează să meargă apoi la comunitățile din care fac parte pentru a le vesti Evanghelia.

Responsabil de această lucrare este Liviu Acatrinei, misionar Kairos în Peru. Se dorește ca această clădire să fie de ajutor Organizației Misionare Segadores, care lucrează în parteneriat cu misionarii Agenției Kairos din Peru, care vor locui la parterul clădirii (familia Acatrinei și familia Nagy). De asemenea, vor beneficia și ceilalți frați din comunitatea Atalaya care urmează să se pregătească pentru lucrarea de vestire a Evangheliei.

Puteți susține această lucrare prin:

  • A merge efectiv să dați o mână de ajutor fraților. Cum am spus mai sus, este nevoie de cineva care să aibă experineță în construcții. Misiunea pe termen scurt se va desfășura pe perioada lunii iunie.
  • Rugăciune. Frații misionari au foarte mare neovoie de sprijin în rugăciune, pentru ca această lucrare să înainteze;
  • Financiar. Proiectul se află în prima etapă: zidurile clădirii au fost deja ridicate, urmând să fie pus acoperișul, ușile, ferestrele, să se toarne trotuarele din perimetrul clădirii și să se amenajeze interiorul. Este nevoie de resurse pentru cumpărarea materialele de construcție.

Pentru alte detalii, nu ezitați să ne contactați la: