Proiect: Clădire pentru Școala de Misiune Transculturală Kairos

Acasă / Articole / Proiect: Clădire pentru Școala de Misiune Transculturală Kairos

Încă din anul 2009, cursurile Școlii de Misiune Kairos s-au desfășurat în mai multe locații: București, Suceava, Ploiești și chiar Scoția. Datorită faptului că nu am avut un spațiu propriu adecvat, cazarea studenților a fost făcută în familii, iar cursurile din România s-au desfășurat în clădiri de biserici sau chiar acasă la unii dintre profesori.

Considerăm că anul acesta putem face un pas înainte în dezvoltarea acestui proiect. Astfel, cu ajutorul lui Dumnezeu, dorim să achiziționăm o clădire cu două etaje, localizată la ieșire din orașul Suceava, cu spațiu de cazare pentru aprox. 20 de persoane și familii, complet utilată, cu sală de curs, bucătărie și sală de mese.

De asemenea, în incintă pot fi amenajate birouri pentru Agenția Kairos. Dorim ca pe perioada vacanței, clădirea să fie folosită atât pentru misionarii care sunt în țară și au nevoie de un loc de odihnă, cât și pentru evenimente care au ca scop promovarea misiunii transculturale.

Prețul este de 240.000 EURO din care 99.633,96 EURO sunt disponibili deja. Prima tranșă de 100.000 EURO a fost achitată la încheierea contractului de vânzare-cumpărare, iar restul sumei va fi achitată eșalonat, în următorii 3 ani. Rugați-vă pentru realizarea acestui proiect!

Pentru donații, puteți folosi unul din conturile Asociației KAIROS:

RON: RO35BRDE340SV25437653400
EUR: RO31BRDE340SV25437733400

(cu specificația: Pentru Școala de misiune Kairos)

Investește în Școala care pregătește slujitori pentru câmpul de misiune!