Cuvântul se va întoarce cu rod – Scrisoare misioară, familia Bagdas

Acasă / Uncategorized / Cuvântul se va întoarce cu rod – Scrisoare misioară, familia Bagdas

Pace și salutări în Numele Domnului Isus, tuturor fraților și surorilor parteneri în rugăciune!

Inima îmi dă ghes și nu pot să nu vă împărtășesc lucrările Domnului  care au avut loc cu ocazia sărbătorii nașterii Domnului Isus. De pe 22 până pe 24 decembrie, am organizat un program de evanghelizare în Makrapara și în Indong.

Makrapara

Cu ajutorul bisericuței de aici, din care fac parte, am reușit să distribuim 120 de ghiozdane de școală pentru copii și pe deasupra, la mai mult de 300 de oameni am asigurat prânzul din ziua repsectivă. În Makrapara este un bărbat care obișnuia să urască creștinii și să le facă probleme de tot felul. De data aceasta a venit și el să asculte Evanghelia, cu un chip respingător. Cu toate acestea, la sfârșit ne-a cerut să ne rugăm pentru el, deoarece a făcut paralizie la mâna stângă și la piciorul drept, și cu greu poate să meargă. Lucrul cel mai minunat este că s-a smerit și L-a acceptat pe Isus ca Domn în viața lui. Slăvit să fie Domnul că El lucrează minunat și aduce la Sine pe cei mai răi împotrivitori!

Indong

Aici, spre surprinderea noastră, mai multe de 500 de suflete au venit să asculte Evanghelia. În acest loc sunt doar adibași, care vorbesc doar limba lor proprie. Am înteles că înainte cu multă vreme obișnuiau să mănânce atât carne de om, cât și de elefant. Acum sunt destul de mult schimbați, deoarece au început să-L urmeze pe Domnul Isus. Domnul să lucreze și sămânța care a fost aruncată să dea rod la vremea Sa.

Spre Nepal în 2020

Începând cu data de 6 ianuarie până pe 15 ianuarie 2020, împreună cu doi frați și pastorul bisericuței din care fac parte, vom merge în Nepal pentru a da învățătura de care este mare nevoie și pentru a ajuta la proiectul pentru apă. Învățătura o vom da acolo unde am ajutat cu acoperișul pentru biserica nou construită.

Cât despre proiectul cu apa, este un sat îndepărtat pe nume Bahjang Chaninpur, unde oamenii se chinuie să ia apă pentru băut și necesitățile zilnice. Ei merg la un kilometru distanță pe jos pentru a se aproviziona cu apă. Au apelat de nenumărate ori la guvern, dar fără niciun rezultat. Când am auzit de această problemă, Domnul mi-a pus pe inimă să ajutăm la acest proiect, astfel încât acești oameni să primească atât apă fizică, dar cel mai important, Apa Vie, care este Hristos Domnul. Nădăjduim că vom putea fi de folos în ambele direcții.

Astfel vă rugăm să vă rugați pentru noi, întrucât călătoria este foarte lungă, 60 de ore, dar credem că se merită de dragul Domnului.

Asadar, dragi frați și surori, acum că se apropie sfârșitul de an și vom intra într-un an nou, vă dorim sărbători binecuvântate de Sus, un an nou plin de biruințe și schimbări radicale, o relație mai profundă cu Hristos și vă dorim să fiți lumină și sare oriunde v-ati afla!

Vă îmbrățișăm cu drag de aici de India!
Familia Bagdas