Este ceva prea greu pentru Dumnezeu? de Charles Marsh

Acasă / Kairos Ştiri / Este ceva prea greu pentru Dumnezeu? de Charles Marsh

Am dori să vă anunţăm apariţia cărţii „Este ceva prea greu pentru Dumnezeu?” de Charles Marsh.

„Uşa este larg deschisă, oamenii nu au pe nimeni care să-L mărturisească pe Hristos, şi nu este nimeni care să meargă la ei”, spuse vorbitorul. În timp ce asculta, Abd alMasih a simţit o chemare interioară din partea Duhului Sfânt, care-l convingea că trebuie să meargă în Algeria. Nu era un lucru simplu să câştige respectul şi dragostea musulmanilor. Aceasta este povestea incredibilă a unui cuplu tânăr care a încercat imposibilul. Ei au fost martorii începutului unei mişcări pentru răspândirea lucrării lui Hristos care continuă până în zilele noastre şi care ne dovedeşte că nu este nimic prea greu pentru Dumnezeu

Charles Marsh a slujit în Algeria timp de 37 de ani împreună cu soţia sa, suportând neînfricaţi greutăţile lucrării şi lipsa oricărei reacţii pozitive a celor cu care intrau în contact. În ultimii ani ai vieţii sale, a impulsionat o nouă generaţie, chemând pe fiecare să ia în considerare lucrarea lui Dumnezeu în mediul islamic, fără ca vreodată să-şi piardă viziunea pentru locurile dificile din lume care aveau nevoie să audă Evanghelia lui Hristos. Viaţa şi lucrarea lui continuă să ne provoace şi în ziua de astăzi.

Preţ: 20 RON

Pentru comenzi vă rugăm să ne scrieţi un email la [email protected], specificând numele dvs. şi adresa la care doriţi să ajungă pachetul.

Vă mulţumim!

Agenţia Kairos

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.