Meditațiile pentru copii – un mijloc de a vesti Evanghelia

Acasă / Asia / Meditațiile pentru copii – un mijloc de a vesti Evanghelia
 Familia Rai, Raja, Gabriela și băiețelul lor Baruch

Familia Rai, Raja, Gabriela și băiețelul lor Baruch

Scrisoare de informare de la familia Rai, India

Dragii noștri,

Prin harul Domnului suntem bine, sănătoși și Îi mulțumim Domnului care zilnic ne poartă de grijă.

Cu ajutorul Domnului Baruch a terminat cu bine clasa I și a început clasa a II-a, din nou online din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus.

Îi mulțumim Domnului că ne-a ocrotit și ne rugăm ca El să continue să ne ocrotească!
Vă rugăm să vă rugați pentru sănătatea lui Raja. A avut din nou probleme cu glicemia mare. A ajuns până la 540 și i-a fost rău, dar cu ajutorul Domnului acum e mai bine.

De asemenea vă rugăm să vă rugați pentru alegeri, care au loc în săptămâna aceasta în statul West Bengal. Rugați-vă pentru pace și încetarea persecuției creștinilor.

Vă rugăm să vă rugați pentru lucrarea noastră, ca Domnul să ne întărească și să ne călăuzească în răspândirea Evangheliei în contextul actual.

Cu ajutorul Domnului am început un centru de meditații pentru copii și ne dorim să folosim acest mijloc pentru a vesti Evanghelia și a fi un exemplu al dragostei Domnului pentru cei din jur.

Rugați-vă pentru Ronika, nepoata lui Raja care a venit să stea cu noi. Ea este dintr-o familie hindusă. Ne rugăm ca Domnul să lucreze la inima ei să Îl primească pe Domnul!

Vă rugăm să continuați să va rugati și pentru școala lui Baruch pentru că este destul de greu să studieze online.

Rugați-vă și pentru Shrina, o altă nepoată, care L-a primit pe Domnul ca Domn și Mântuitor și care dorește să Îl urmeze în apa botezului. Rugați-vă ca Domnul să o țină tare pe calea Sa și să o păzească de cel rău. De asemenea rugați-vă pentru organizarea serviciului de botez, care va fi primul al bisericii noastre nou plantate.

Vă mulțumim că vă rugați pentru noi și sunteți alături de noi! Domnul să vă ocrotească și să vă binecuvânteze pe toți!

Cu dragoste în Domnul,
Raja, Gabriela și Baruch Rai