O mână de ajutor pentru Nepal

Acasă / Kairos Ştiri / O mână de ajutor pentru Nepal

În urma noului cutremur din Nepal, din data de 12 mai, situaţia s-a înrăutăţit, mai  ales în zonele situate la distanţă de capitală, unde guvernul şi orgnizaţiile de ajutorare. Din acest motiv vrem să simţim cu cei în nevoie şi să fim gata să le oferim ajutor în această perioadă atât de dificilă.nepal

În urma cutremurelor din ultimele săptămâni foarte mulţi oameni au rămas fără locuinţe sau chiar preferă să doarmă sub cerul liber din cauza nesiguranţei pe care o simt în casele deja afectate de cutremurele repetate şi de mare intensitate.

Văzând şi analizând situaţia de pe teren prin fratele Uday, soţul Silviei (fosta Costache), vrem să ajutăm şi noi sinistraţii cu alimente, apă, tablete pentru purificarea apei, pături, folie de plastic şi diferite scule pentru ca ei să-şi poată constui repede şi cât mai ieftin adăposturi unde să poată dormi. Dar mai mult decât orice ajutor, aceşti oameni au nevoie să Îl cunoască pe Dumnezeu şi, de asemenea, au nevoie să îşi reia viaţa.

Silvia şi Uday ne ţin la curent cu situaţia din Nepal şi ne rugăm pentru ei, pentru siguranţa lor şi pentru felul în care Dumnezeu a ales să lucreze prin ei.

Imagine: abc.net.au

Pentru că orice ajutor, cât de mic, contează foarte mult pentru cei de acolo, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de e-mail secretariatkairos@gmail.com sau la numărul de telefon: 0744 754 457.

 

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.