Misiune

 

Prin misionarii pe termen lung pe care îi susţinem, dorim să-L facem pe Domnul Isus Cristos de cunoscut oamenilor care acum trăiesc în întuneric spiritual şi sunt în drum spre pierzare, oamenilor care nu au auzit niciodată Evanghelia. Am fost binecuvântaţi ca să fim o binecuvântare până la marginile pământului.

Misiune în Peru
Liviu şi Amalia Acatrinei sunt membri ai Bisericii Creştine după Evanghelie nr. 4 din Iaşi, sunt misionari în jungla peruană din 2007. După câteva luni de pregătire specifică la sediul misiunii Segadores din Lima, şi-au stabilit locuinţa şi au început să lucreze în tribul Asheninka. În prezent ei lucreza la dezvoltarea comunităţii, în evanghelizare şi plantarea de biserici. Liviu şi Amalia sunt primii misionari susţinuţi de Agenţia Kairos.

Zsolty Nagy este membru în Biserica Creştină după Evanghelie de limbă maghiară din Crasna, judeţul Sălaj. În perioada anilor 2009-2011 a studiat la o şcoală biblică de doi ani din Zalău, apoi a absolvit Școala de misiune transculturală Kairos din Suceava. În anul 2015, călătoreşte pe termen scurt în Peru. Urmând chemarea primită, din anul 2016 se dedică pe termen lung, alături de familia Acatrinei, în lucrarea de plantare de biserici în tribul Ashaninka, din jungla Peruană. În iunie 2017 s-a căsătorit cu Estera Abiculesei din Pașcani.

Misiune în India
Gabriela Ţepeş este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranța, din Brașov și slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, în lucrarea cu copiii și cu femeile.

Familia Olteanu  locuieşte în estul Indiei. Fratele Olteanu lucrează la plantarea bisericii de aici, este implicat în mai multe proiecte evanghelistice şi sociale (evanghelizare prin film, tractate, vizite, afişe cu versete, traducerea şi scriere de tractate, cercul literar, meditaţii cu copiii din vecinătate, plantarea bisericii).

Silvia Costache este membră a Bisericii Izbânda din Bucuresti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007. După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa lui Dumnezeu.

Familia Rava, Benjamin şi Gouri, originari din India, lucrează în plantare de biserici începând din anul 2009. Ei sunt susţinuţi financiar de Biserica Creştină după Evanghelie ”Elim”, din Dorohoi. Benjamin şi Gouri fac misiune de pionierat în zona Mainaguri din West Bengal, India. Prin harul Domnului şi cu ajutorul unei echipe de fraţi şi surori indieni, până în prezent au plantat 8 biserici.

Misiune în Niger
Rebeca Ioan este membră a Bisericii Creştine după Evanghelie din Ploieştiori, jud. Prahova şi lucrează pe termen lung în Niger, din 2010, printre fulani. Rebeca lucrează în zona Dakoro în alfabetizare şi în pregătirea liderilor pentru lucrarea cu copiii.

Misiune în Mongolia
Samuel Şoldan este originar din Vama şi este absolvent al Şcolii Biblice Pacea din Şelimbăr şi al Şcolii de misiune Kairos. După o călătorie pe termen scurt în Mongolia, Samuel s-a hotărât să se întoarcă aici şi să-L slujească pe Domnul pe termen lung. Este căsătorit cu Ana-Maria şi au copil mongolez înfiat, pe nume Chinzo.

Emil şi Alina Leţu sunt membrii în biserica Creştină după Evanghelie „Betania” din Focşani. Această familie a mai participat la misiuni pe termen scurt în Mongolia, în anii 2013, 2014, 2015, 2016 și 2017, diferiți membri din ea mergând pe rând sau împreună și implicându-se în diferite moduri în lucrarea de acolo. Din august 2017, misionează pe termen lung în Mongolia.

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.