Proiectul Marcu 10:14

Daniel și Saroja Ionescu* îngrijesc de 28 de copii care provin din familii defavorizate din diferite grupuri etnice din India. Copiilor li se asigură cele necesare traiului și educației, dar mai mult decât atât, li se oferă șansa să-L cunoască pe Domnul Isus în mod personal ca Domn și Mântuitor, crescând într-o familie creștină.

Proiectul Marcu 10:14 a început în februarie anul acesta și vine ca un răspuns la nevoile acestor copii.

Obiectivul acestui proiect este găsirea unui sponsor (sau mai mulți) pentru fiecare copil, care să se angajeze să acopere suma de 400 de lei și să o trimită până pe data de 15 a fiecărei luni. Această sumă este necesară pentru a acoperi cheltuielile pentru mâncare, taxa școlară, transport, asistență medicală, dar și ajutor la lecții.

Până acum, 15 din cei 28 de copii beneficiari au deja sponsori. Dar mai sunt încă 14 copii pentru care nu s-au găsit sponsori (din luna iulie, familia Ionescu a mai luat în grijă încă o fată, Risha Oraon) : Peter, Asma, Baskar, Saki, Timothy, Chironjit, Sunu, Sokol, Johura, Ria, Rohit, Pt, Birum și Risha Oraon. 

Beneficiarilor proiectului Marcu 10:14 le sunt asigurate toate cele necesare traiului de zi cu zi, dar mai mult decât atât, ei aud despre Domnul Isus și au ocazia sa vadă cum Dumnezeu îngrijește de nevoile lor într-un mod cât se poate de real, prin ceea ce Daniel și Saroja fac pentru ei în fiecare zi.

Vă invităm să luați și dumneavoastră parte la susținerea unuia dintre acești copii și să împliniți astfel versetul din Marcu 10:14.

Dumnezeu să vă binecuvinteze ca și dumneavoastră să fiți o binecuvântare pentru alții!

 

 Marcu 10:14

Marcu 10:14

Pentru donații:

CONT BANCAR:

Asociația Kairos

Cu specificația: ”Proiect Marcu 10:14″

RON: RO35BRDE340SV25437653400

EUR: RO31BRDE340SV25437733400

Banca BRD, Suceava

Dacă doriți mai multe detalii despre proiect sau doriți să vă rugați pentru un anumit copil și să-l sponsorizați nominal, ne puteți contacta.