Ce înveți la Școala de Misiune Kairos? – Andrew Worsop

Acasă / Articole / Ce înveți la Școala de Misiune Kairos? – Andrew Worsop

Am fost misionar timp de aproape 6 ani în România și unul dintre lucrurile pe care le-am învățat lucrând aici este faptul că deși România acum este o țară deschisă, deschisă față de Evanghelie, istoria persecuției Bisericii a lăsat în urmă un zel și o pasiune pentru Biserica persectuată și pentru Evanghelie.

Uneori acest zel poate fi ascuns și nevăzut, dar uneori te întâlnești cu oameni care au dorința să vadă cum Evanghelia este predicată în țări unde Biserica este persecutată sau în țări unde Evanghelia nu este predicată deloc, unde sunt grupuri la care nu s-a ajuns. Și aceștia sunt tinerii de care noi avem nevoie la Școala de Misiune Kairos, să vină la noi.

Școala de Misiune Kairos caută studenți care înțeleg chemarea lui Dumnezeu pentru misiunea transculturală. Școala de Misiune Kairos dorește să-i împuternicească și să-i echipeze pentru a putea comunica într-un mod transcultural; pentru a putea să depășească barierele culturale care pot fi prezente atunci când comunici cu cineva dintr-o cultură diferită; pentru a putea fi capabili să vestească Evanghelia într-un mod clar și simplu, care va avea efect în viețile oamenilor, care va face ca Evanghelia să crească în țări unde Evanghelia nu crește în acest moment, țări unde oamenii nu aud Evanghelia, țări în care oamenii sunt persecutați. Școala de Misiune Kairos cu aceasta se ocupă!

Dacă înțelegi în inima ta chemarea pentru misiunea transculturală, atunci vino la Școala de Misiune Kairos! Alătură-te nouă în rolul de semănători ai seminței Evangheliei! Alătură-te nouă în rolul de culegători ai roadelor Evangheliei! Alătură-te nouă pentru a putea crește numărul secerătorilor pe ogoare, pentru a merge să facem lucrarea lui Dumnezeu!

Te poți înscrie până la data de 10 septembrie 2018! O poți face și online: agentiakairos.ro/scoala-de-misiune | fb.com/scoalakairos

Andrew Worsop, profesor la Școala Kairos