Direcționează 2% din Impozitul pe Venit către Câmpul de Misiune!

Acasă / Articole / Direcționează 2% din Impozitul pe Venit către Câmpul de Misiune!

Dragi prieteni ai Asociaţiei Kairos,

Şi în anul acesta fiecare contribuabil (angajat) poate alege destinaţia unei sume de până la 2% din impozitul datorat statului pe veniturile din salarii obţinute în anul 2018, pentru sponsorizarea organizaţiilor non-profit, aşa cum este şi Asociatia Kairos.

Pentru aceasta, contribuabilii vor depune formularul 230 (în link-ul de mai jos), intitulat „Cerere privind destinaţia sumei reprezentând 2% din impozitul anual“.

Formularele vor fi depuse la centrul ANAF de care aparțineți cu domiciliul; de asemenea, ele pot fi expediate prin poştă, prin scrisoare recomandată, recipisa obţinută de la oficiul poştal reprezentând dovada depunerii declaraţiei şi a formulării cererii în termenul legal prevăzut.

V-am fi foarte recunoscători dacă aţi dispune că acest procent de 2% să intre în contul Asociatiei Kairos. Chiar dacă această sumă pare că nu reprezintă prea mult, ne bucurăm şi mulţumim Domnului pentru fiecare sprijin.

Acesta este, de altfel, şi motivul pentru care vă rugăm să transmiteţi această informaţie la cât mai multe persoane angajate, cu rugămintea ca şi ele să direcţioneze acest procent în avantajul Agenţiei Kairos.

De ce să direcționați?

Scopul Agenţiei Kairos este de a lucra la înaintarea Împărăţiei Lui Dumnezeu în toate colţurile lumii şi la lărgirea viziunii bisericilor locale din Romania pentru misiunea transculturală. Toţi banii care vor fi strânşi în urma acestei campanii vor fi folosiţi în acest scop.

Cum direcționați?

  • Descărcați și completați FORMULARUL 230;
  • Data limită până la care puteți depune sau ne puteţi trimite formularul este 31 IULIE 2019.

Vă rugăm să transmiteţi acest mesaj mai departe şi altor prieteni interesaţi de misiunea transculturală.
Vă mulţumim şi Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Echipa Kairos