Școala de Misiune Kairos – Doru Lungu

Acasă / Articole / Școala de Misiune Kairos – Doru Lungu

Ducând Evanghelia mai departe

Nu știu câți ați auzit de Edmund Hamer Broadbent! A fost un misionar englez care a călătorit foarte mult în Europa de Est și Centrală, vestind Evanghelia cu pasiune.

În 1899 a ajuns în România. A călătorit din Constanța la București și a văzut starea spirituală întunecată a poporului. Cuprins de o durere profundă, într-o zi s-a așezat în genunchi într-o piață din București și I-a cerut Domnului cu glas tare să trimită misionari în România, care să vestească Evanghelia.

La scurt timp, au venit câțiva misionari în România, au vestit Evanghelia, care s-a răspândit în toată țara, și astfel noi azi suntem copii ai lui Dumnezeu, datorită acelor oameni care au vestit Evanghelia, datorită acestui om care s-a rugat pentru națiunea noastră.

Acum este timpul ca și noi să mergem să spunem Evanghelia și altora care n-au auzit-o, care trăiesc în întuneric! Dumnezeu cheamă și azi oameni plini de pasiune, oameni cu inima curată, oameni cu credință puternică, care să meargă până la marginile pământului cu Evanghelia!

În urma lui Broadbent, Dumnezeu a făcut să crească sămânța semănată și sute de adunări au fost înființate datorită lucrării acestui om.

Dumnezeu și astăzi are nevoie de oameni, și astăzi cheamă oameni în lucrarea Lui. Dacă Dumnezeu te cheamă, dacă înțelegi chemarea lui Dumnezeu pentru misiunea transculturală, te așteptăm la Școala de Misiune Kairos, ca să te pregătești să duci Evanghelia până la marginile pământului!

Înscrie-te astăzi la Școala Kairos!

Doru Lungu | Profesor – Abilități TIC și Media