Școala Kairos – Noul Program de Misiune Internă

Acasă / Articole / Școala Kairos – Noul Program de Misiune Internă

Din septembrie 2019, Școala de Misiune Kairos va avea disponibile 2 programe: programul de Misiune Externă și programul de Misiune Internă. Vor funcționa în paralel și vor avea mulți factori comuni.

În programul de Misiune Internă, ne vom concentra pe evanghelizare, ucenicizare și plantare de biserici în România. Vom face acest lucru nu doar prin predarea cursurilor de către profesori cu experiență, care au plantat biserici și au fost evangheliști timp de mulți ani, dar și prin esperiențe practice.

Studenții vor merge în sate și în orașe ca să evanghelizeze. Vor folosi cunoștințele acumulate la cursuri, pe câmpul de misiune. Vom merge alături de oameni care deja muncesc din greu pe ogorul Evangheliei, pentru a-i ajuta în lucrarea pe care o fac.

Programul va fi plin cu studii practice, spirituale și academice, toate având scopul de a te echipa ca să fi un mesager mai bun al Evangheliei lui Dumnezeu.

Munca pe ogorul Evangheliei nu s-a terminat încă în România. Sunt mulți oameni care încă nu au auzit Evanghelia. Sunt 9 orașe care nu au nicio biserică evanghelică. Sunt peste 5000 de sate care nu au nicio biserică evanghelică. Sunt chiar comunități etnice pe teritoriul României la care nu s-a ajuns cu Evanghelia.

Dacă înțelegi chemarea lui Dumnezeu, dar înțelegi și nevoie de a te pregăti, Școala de Misiune Kairos este un loc în care poți veni ca să primești pregătirea necesară pentru a putea fi folosit de Dumnezeu ca și ambasador al Său pe ogorul Evangheliei!

  • Înscrierea se face până la data de 15 septembrie 2019.
  • Contact: 0744 754 457 / [email protected]