Din România

Acasă / Asia / Din România
 Familia Bagdas, India

Familia Bagdas, India

Pace, dragi frați și surori!

Dorim să vă mulțumim mult pentru rugăciuni, interes și sacrificii financiare.

În momentul de față, ne aflăm în România, datorită rugăciunilor și jertfelor dumneavoastră financiare.

După cum cred că știți, sosirea noastră în România a fost cu multe piedici, bilete pierdute, a trebuit să ne întoarcem din nou în Kalimpong și să aplicăm pentru un act a lui Sophy, despre care nu ne-a spus nimeni că avem nevoie. Eu personal am ajuns în situația în care mai aveam foarte puțină credință că puteam ajunge în România. Dar Domnul, în marea Lui îndurare, a făcut minuni și ne-a deschis drumul. Mulțumim Domnului foarte mult pentru Agenția Kairos care ne-a sfătuit, încurajat și ajutat. L-am rugat pe Domnul să facă un drum acolo unde nu era drum, așa cum a făcut pentru Moise și poporul israelit. Mare și minunat este El! Îl slăvim pe Domnul că ne-a adus cu mână tare înapoi în România.

După ce am stat în carantină, am aplicat pentru extinderea permisului lui Uday, pe 16 august vom primi răspuns. Ne rugăm Domnului ca, dacă e voia Domnului, să-i dea lui Uday permis pe 5 ani, așa cum a avut înainte.

Am avut multe programări cu mama la doctor și încă nu s-au terminat. Să ne rugăm ca Domnul să o țină  tare, să se atingă și de mâna dumneaei, și de glicemie.

În ce mă privește pe mine, după cum credem că știți deja, așteptam a 3-a binecuvântare în familia noastră, un nou copilaș.

Uday a reușit să se implice un pic în lucrare împreună cu un frate din biserica noastră, însă ne dorim mult mai mult.

Așadar sunt motive de mulțumire înaintea Domnului, dar și câteva cereri.

Motive de mulțumire:

1. Mulțumim Domnului pentru că ne-a adus în siguranță în România, în ciuda tuturor piedicilor și a faptului că sarcina a fost destul de avansată.

2. Mulțumim Domnului pentru sănătate, chiar și pentru mama așa cum este,  pentru că ne aflăm împreună; pentru pacea și liniștea  pe care o avem aici, în România.

Vă rugăm să mijlociți împreună cu noi pentru următoarele:

1. Sănătatea mamei.

2. Eu, Silvia, să știu că sunt la doctorul pregătit de Domnul, să accepte să mă ia în evidență, având în vedere că sunt la a 4-a cezariană. Ca totul să decurgă fără probleme, să fie un copil sănătos, iar eu să mă recuperez repede și Domnul să se îngrijească de toate cele necesare. În India am fost programată să nasc pe 22 septembrie, dar s-ar putea ca aici să mă programeze mai repede.

3. Pentru Uday, ca Domnul să-i arate lucrările în care să se implice pe durata șederii în România. Noi preconizăm că vom sta un an, însă Domnul este Cel care va decide după voia Sa sfântă și plăcută când să ne întoarcem în India.

În final, dragi frați și surori, pentru că este vară și poate mulți dintre dumneavostră sunteți plecați în vacanță, vă dorim ca Domnul să vă dea o relaxare plină de pace în prezența Celui care dă odihnă minții și sufletului.

Vă îmbrățișăm și vă dorim ca Domnul să fie umbra voastră pe mâna cea dreaptă!

Cu prețuire și drag,

familia Bagdas