În sfârșit în India

Acasă / Articole / În sfârșit în India
 Familia Bagdas, India

Familia Bagdas, India

Scrisoare de informare – familia Bagdaș, India

Pace, dragi frați și surori! 

În sfârșit ne aflăm în India, după două încercări eșuate în urma cărora a trebuit să ne întoarcem acasă chiar de la aeroport. Prima dată nu am avut testele PCR iar a doua oară trebuiau încărcate pe platforma Indiei, lucru pe care nu l-am înțeles clar. Mulțumim Domnului că am recuperat o parte din bani și așa am putut să ne îndreptăm spre India pentru a treia oară. De data aceasta ne-am informat asiduu și, ca să vezi, nu mai era nevoie ca testele să fie încărcate electronic. Declarația trebuia doar printată. Ca să   închei cu acest aspect, mulțumim Domnului că am ajuns cu bine. A fost o călătorie lungă: am plecat pe 4 septembrie și am ajuns pe 7 septembrie în orașul natal al lui Uday. 

Mulțumim mult de rugăciuni, mai ales că nici copiii nu erau prea grozav cu sănătatea, dar cu ajutorul Domnului se îmbunătățește. Cu mama este mai greu, a căzut pe scări deoarece casa unde stăm este în vale. Cu toate acestea, sunt mulțumitoare Domnului din tot sufletul că nu s-a întâmplat nimic grav. Putea să fie foarte grav, deoarece exista posibilitatea ca ea să cadă pe partea în care scările nu au balustradă. Așadar, frați și surori scumpe, știu că v-ați rugat pentru mama și Domnul a auzit ruga. Menționez acest lucru și sunt mai personală în împărtășire deoarece doresc să vă rugați în continuare pentru mama și sănătatea dumneaei. 

Cu dorința de a lucra 

Pe data de 15 septembrie, pastorul Binod Kati, cu care avem o lungă și bună colaborare, va avea binecuvântarea nepotului și, cu ocazia asta, l-a chemat pe Uday pentru a predica. Fratele pastor a chemat multe persoane și dorește ca Uday în special să vestească Evanghelia. Acolo Uday va sta câteva zile, timp în care se va difuza și un film creștin pentru cei care nu-L cunosc pe Domnul Isus. 

Uday dorește să organizeze pentru câteva zile un seminar pentru învățătorii de școală duminicală, cu scopul de a-i ajuta să se reîmprospăteze și de a-i încuraja în lucrare. Va începe să viziteze locurile în care are loc lucrarea cu copiii. 

În concluzie, Domnul Isus să vă răsplătească toată dragostea și susținerea și credem că veți continua să vă rugați pentru noi și lucrarea de aici.  

Motive de rugăciune:

  • Sănătatea mamei Silviei și a copiilor. 
  • Organizare, concentrare și consistență în procesul de școlarizare al copiilor, care se derulează acasă. 
  • Lucrarea de Evanghelizare în care Uday se va implica. 
  • Seminarul cu învățătorii de școală duminicală.

Vă prețuim și dorim ca Domnul să-Și înalțe chipul Său sfânt peste fiecare dintre dumneavoastră!

Familia Bagdaș