Mai aproape de Domnul nostru – Scrisoare de Informare, familia Rai

Acasă / Asia / Mai aproape de Domnul nostru – Scrisoare de Informare, familia Rai

Dragii noștri,

Vă dorim din inimă un nou an binecuvântat și care să ne aducă tot mai aproape de Domnul nostru!

Vă mulțumim din inimă pentru că nu încetați să vă rugați pentru noi și pentru lucrarea din India!

Prin harul Domnului, am avut parte de un Crăciun binecuvântat în Gorubathan. Din cauza lipsei curentului electric, am sărbătorit Nașterea Domnului la lumina lumânării și ne-am simțit mai aproape de primul Crăciun!

Raja a avut ocazia să împărtășescă Cuvântul Domnului de mai multe ori, atât în adunare cât și la diferite întâlniri de tineret și a fost un timp binecuvântat și roditor.

Ieri dimineață ne-am întors cu bine înapoi în apropiere de Siliguri și cu ajutorul Domnului astăzi am mers în evanghelizare într-un sat forestier din apropiere. Am găsit oameni foarte deschiși să auda Cuvântul Domnului. Ne-am și rugat împreună cu unii din ei, le-am dat tractate și urmează să ne întoarcem și să le dăruim și Noi Testamente celor care au cerut.

Domnul ne-a pus pe inimă sa începem un centru de meditații pentru copii, unde îi vom ajuta cu temele pentru școală și în același timp îi vom învăța despre Domnul Isus. Vă rugăm să vă rugați împreună cu noi ca să putem începe acest centru de meditații în curând. Luni, 6 ianuarie urmează să vorbim cu cei de la scoala din sat. Rugați-vă ca să fim primiți bine și să putem aduce Vestea Bună și în acel sat de la poalele munților Himalaya.

Pe când mergeam prin sat și împărțeam tractate, dintr-o dată cineva dintr-o curte l-a strigat pe Baruch. Când ne-am apropiat să vedem cine îl strigă, ne-am dat seama că era chiar vecina noastră care era în vizită la părinți. Ne-au invitat în casă la un ceai și am putut împartăși și cu dânșii despre Domnul. Ne bucurăm să vedem cum lucrează Domnul și ne deschide calea! Domnul să fie lăudat!

Vă rugăm să vă rugați pentru toti cei ce au auzit Evanghelia, ca s-o primească și să fie mântuiți!

De asemenea, vă rugăm să vă rugați în special pentru un bărbat pe nume Raju din Cooch Bihar, o localitate mai îndepărtată de noi. Dânsul a primit un tractat de la noi în gara de aici. L-a citit și a dorit să afle mai multe, așa că ne-a sunat la numărul pe care l-am scris pe tractat. Dânsul este foarte deschis să cunoască mai mult și ne-a cerut să îi trimitem o Biblie. Rugațiă-vă ca Domnul sa îi deschidă ochii inimii și să fie mântuit!

De asemenea, rugați-vă ca să putem face rost de Noi Testamente și Biblii în mai multe limbi cât mai curând!

Rugați-vă pentru Raja, care va merge săptămâna aceasta într-o drumeție cu tinerii din Gorubathan pentru doua zile, unde vor avea un timp de încurajare pentru creșterea spirituală. Raja a fost rugat să conducă acest program. Rugați-vă ca Domnul să îl folosească pentru încurajarea tinerilor și slava Domnului.

Vă rugăm să continuați să vă rugați pentru construcția clădirii de adunare. Cu ajutorul Domnului, avem curent electric și săptămâna următoare vom începe săparea unui puț de mare adâncime (borewell) pentru a avea acces la apă. Dupa aceea vom putea începe construcția. Continuați să vă rugați pentru banii necesari pentru această construcție.

Vă mulțumim din inimă tuturor celor ce ne-ați trimis ajutor pentru această nevoie și vă rugăm, dacă Domnul vă pune pe inimă și puteți, să ne ajutați și în continuare ca să putem duce construcția la bun sfârsit și să avem un loc de închinare în curând.

„Și Dumnezeul meu să Îngrijească de toate trebuințele voastre, după bogația Sa, în slavă, în Isus Hristos” (Filipeni 4:19).

Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja si Baruch Rai