500 de familii – Scrisoare de Informare, Familia Bagdas (India)

Acasă / Asia / 500 de familii – Scrisoare de Informare, Familia Bagdas (India)

Pace!

Dragi frați și surori, vă salut în Numele lui Hristos, Singurul care ne poate da speranță în situația în care ne aflăm (mă refer la panedemie). Fiecare țară luptă în modul ei propriu împortiva acestui virus și, pe deasupra, se confruntă cu lipsuri, mulți și-au pierdut slujba chiar. Aici, mulți oameni sunt derutați, nu au hrană și nici acoperiș deasupra capului.

În tot acest context, sunt recunscător Domnului pentru susținerea dumnevoastră în rugăciune și financiar. Datorită susținerii dumneavoastră, am putut să dăruim alimente la 500 de familii din zona în care Domnul m-a chemat să slujesc, și anume Dooars. Hrana dăruită asigură supraviețuirea unei familii de 4 membri pentru o lună întreagă.

Pe deasupra, am reușit să ajutăm 40 de familii și în Nepal. Știm cu toții că guvernul Indiei a interzis propagarea religiei și a rasismului, mai ales acum în perioada aceasta, când ne confruntăm cu acest virus. Dar, în timpul acestor tabere de ajutorare, nu mi-am putut opri gura și  le-am spus despre Domnul Isus Hristos, singura speranță pentru mântuire, am avut o mare povară pe suflet pentru acești oameni și pentru sufletele lor.

În Ramjhora, înainte de a distribui alimentele, am împărtășit oamenilor despre dragostea lui Dumnezeu. A doua zi, un bărbat s-a dus la casa păstorului ca să afle mai multe despre Domnul Isus și chiar în ziua aceea L-a primit pe Domnul Isus ca Salvator personal.  Vedeți, dragi frați și surori, cum un mic efort poate să aibă un efect foarte mare, și anume salvarea unui suflet! Îmi doresc să văd suflete salvate, chiar și în situația în care ne aflăm.

Mai sunt multe sate în această zonă, care suferă din cauza acestei pandemii, acolo nu se ajunge ușor, trebuie să traversezi poduri făcute din bambus, pe drumurile respective nu se poate merge decât pe jos. Îmi doresc să merg și acolo dacă este voia Domnului. Vă rog, rugați-vă și pentru acest subiect.

Motive de rugăciune:

1. Domnul să ne protejeze pe noi și familia noastră, până acum suntem bine, mulțumim Domnului!

2. Să putem ajunge în locurile unde oamenii suferă din cauza lipsei de hrană.

3. Pentru Ragesh Munda, ca să crească spiritual și ca familia lui să vină la Hristos.

4. Pentru muncitorii care se întorc la casele lor din alte state din interiorul Indiei și care sunt nevoiți să meargă pe jos. Unii din ei au murit efectiv de foame sau pur și simplu au devenit prea slăbiți ca să mai ajungă acasă.

La final, vă mulțumim încă o dată, în Numele Domnului, pentru rugăciuni și orice efort financiar pentru a ne susține pe noi și lucrarea de aici din India.

Cu drag,
Uday și Silvia Bagdas