Lucrarea din Malawi continuă

Acasă / Africa / Lucrarea din Malawi continuă

Vă salutăm în Numele Domnului Isus,

Îi dăm slavă Domnului pentru purtarea Sa de grijă și pentru modul minunat în care a lucrat și lucrează în Malawi.

De fiecare dată când primim informații de la frații din Malawi, nu putem decât să-L Lăudăm pe Domnul și să ne bucurăm pentru credincioșia fraților de a continua lucrarea de acolo. În această scrisoare vrem, pe scurt, să împărtășim cum decurg lucrurile în lucrarea Domnului .

La grădinița creștină din satul Kachioka, de unde vin majoritatea provocărilor, lucrarea merge înainte și, deoarece sunt implicate mai multe persoane și resurse, de multe ori se întâmplă să apară conflicte și probleme. Lăudăm pe Domnul că El este Cel care poartă de grijă lucrării Sale și ne bucurăm să vedem cum toate se rezolvă prin Harul Său.

La începutul acestui an, au fost din nou inundații în zona grădiniței și, ca de fiecare dată, mulți au fost care s-au adăpostit temporar aici. După retragerea apelor, comunitatea a ajutat la refacerea canalelor din jurul clădirii.

Fratele Charles, Directorul grădiniței, îmi împărtășea câteva mărturii ale părinților ai căror copii participă la program, că sunt foarte recunoscători pentru tot ceea ce facem acolo. De multe ori, unii din ei spuneau că singura mâncare gătită pe care o mănâncă copiii lor este cea de la grădiniță. 

Dăm slavă Domnului pentru purtarea Sa de grijă!

Emilian și Loredana Marianciuc