Motive de rugăciune de la familia Rai, India

Acasă / Asia / Motive de rugăciune de la familia Rai, India

Dragii noștri,

Vă salutăm cu harul și pacea Domnului! Ne rugăm ca Domnul să vă ocrotească și să vă țină în siguranță la umbra aripilor Sale!

Prin harul Domnului noi suntem bine. Și aici în India totul este închis și trebuie să stăm cu toții acasă. Îi mulțumim Domnului că în zona noastră încă nu sunt cazuri de coronavirus confirmate și continuăm să ne rugăm ca Domnul să ne ocrotească. Ne rugăm în special pentru Raja ca Domnul să-l păzească având în vedere că el are și diabet, virusul poate fi mai periculos pentru el.

Prin harul Domnului, Baruch a terminat anul școlar cu bine și ar fi trebuit să înceapă clasa I, dar acum școlile sunt închise.

În zona în care suntem s-au închis și majoritatea magazinelor astfel că ne este greu să găsim cele necesare de mâncare. Deocamdată avem ceva provizii, dar nu pentru mult timp… Rugați-vă ca Domnul să ne ajute să găsim să cumpărăm cele necesare.

Până acum Domnul ne-a ajutat să punem fundația clădirii bisericii și majoritatea stâlpilor, iar de săptămâna aceasta lucrările sunt suspendate.

Chiar dacă acum nu putem continua lucrarea de evanghelizare, folosim acest timp să ne rugam mai mult, să citim și să studiem mai mult Cuvântul Domnului și să avem părtășie în familie, încredințați că Domnul este suveran și în controlul a tot ce se întâmplă.

Vă mulțumim tuturor pentru rugăciuni, încurajări și sprijin financiar! În aceste momente grele de încercare ne rugăm ca Domnul să vă ocrotească pe toți și să se îngrijească de orice nevoi aveți!

Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja și Baruch Rai