Pakistan spune MULȚUMESC!

Acasă / Asia / Pakistan spune MULȚUMESC!

Au sosit primele ajutoare

Dragi prieteni, vă mulțumim că ați auzit strigătul după ajutor din Pakistan! Voința voastră mare de a ajuta și donațiile voastre au făcut posibil ca primele ajutoare să poată fi cumpărate – fapt care nu este ușor în situația actuală de lockdown.

Dar prieteni ai misiunii din întreaga lume și-au însoțit darurile cu rugăciune, iar Dumnezeu a auzit aceste rugăciuni. El a obținut autorizațiile necesare de care aveam nevoie pentru a cumpăra cantități mari de alimente. Acum a sosit prima livrare de făină, orez, ulei și fasole, iar împreună cu oamenii din Pakistan spunem: Mulțumesc!

În timp ce cererile pentru autorizație erau în decurs, am vizitat famili din mai multe sate pentru a determina nevoia lor și pentru a organiza distribuția.

Noi și creștinii locali suntem fericiți că campaniile de distribuție pot începe acum.

Dumnezeu a început să lucreze!

Când am vizitat familiile din satul vecin, căpetenia satului a făcut o plângere spunând că nu putem ajuta pe nimeni fără permisiunea lui. Așa că i-am cerut permisiunea, deși el vorbea peste tot în mod negativ despre noi. Seara m-am gândit cum ar trebui să acționăm ca și creștini în astfel de situații. În numele păcii, noi ca frați, l-am invitat pe acesta să i-a prânzul cu noi a doua zi. Tocmai ne-am așezat când căpetenia satului a început să vorbească. Și-a cerut scuze pentru comportamentul său și și-a exprimat bucuria pentru munca noastră. Am fost atât de recunoscător Domnului pentru acest lucru, deoarece oamenii aflați în poziții superioare se tem adesea să-și piardă respectul. Acum putem ajuta și acest sat. Slavă Domnului!

Distribuția alimentelor a început

Făina, orezul, uleiul și fasolea au fost porționate și pregătite pentru distribuție. Vom continua să vă scriem pe durata distribuției.

Rugațivă:

pentru vizitele care vor urma la cei mai săraci dintre săraci și pentru distribuirea ajutoarelor, pentru ca autoritățile să coopereze și pentru ca persoanele care au o nevoie  atât de mare să primească ajutor. Rugați-vă, de asemenea, ca creștinii să fie o mărturie a iubirii lui Dumnezeu.

Pentru ajutorul vostru, oameni din Pakistan vă spun: Mulțumesc!

Vă mulțumim pentru rugăciunea voastră, pentru marea voință de a ajuta și pentru că nu priviți la circumstanțe într-o situație globală dificilă, ci spre Isus și spre șansa de a răspândi Evanghelia prin ajutor – acum mai mult ca niciodată!

Mai multe Informați: 

Instagram: #acummaimultcaniciodată

Cont pentru donație

EURO
Bibel-Mission e.V. Raiffeisenbank Aschaffenburg e.G.
IBAN: DE34 7956 2514 0006 9259 28

RON
Eleazar Mueller
Banca Transilvania
IBAN: RO81BTRLRONCRT0238812102

Vă rugăm să introduceți următoarele informații atunci când donați:
Nr. Proiect: 833300 Ajutor pentru Pakistan

Eleazar Müller