S.I. Daniel Olteanu, august 2015

Acasă / Scrisori informative / S.I. Daniel Olteanu, august 2015

Pace,

Vă mulţumim din adâncul inimii pentru că vă rugaţi necontenit pentru noi. Domnul să vă binecuvânteze pentru susţinerea şi dedicarea cu care mijlociţi pentru noi şi lucrarea de aici.

De data aceasta vă scriu pentru a împărtăşi cu voi un alt motiv urgent de rugăciune. Este vorba despre planul guvernului de a închide toate orfelinatele creștine.

Şi noi ne îngrijim de nişte copii şi tocmai am primit un telefon de la şcoala lui Som, unul dintre copii, punându-ni-se tot felul de întrebări dușmănoase.

Rugaţi-vă pentru ocrotirea lui Dumnezeu! Şi, dacă este voia Lui ca să suferim pentru o facere de bine, fie ca El să ne dea putere. Som este din Nepal şi este orfan de ambii părinți.

Mai sunt şi alţi copii de care ne îngrijim, iar situaţia de acum se complică foarte mult dacă, într adevăr, nu vom mai avea voie, legal, să le purtăm de grijă. Ne rugăm ca Dumnezeu să nu îngăduie împlinirea acestor planuri!

Rugaţi-vă împreună cu noi ca biruinţa să fie a Domnului şi aceşti copii să poată avea parte şi în continuare de dragostea şi purtarea noastră de grijă! Îi punem în mâinile Domnului pe ei şi problema aceasta!

Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să fie cu noi, toţi!
Daniel

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.