S.I.: Daniel Olteanu, ianuarie 2015

Acasă / Scrisori informative / S.I.: Daniel Olteanu, ianuarie 2015

Vă salutăm și ne bucurăm să vă ținem la curent cu lucrarea din India, având speranța că veți continua să vă rugați pentru noi și oamenii de aici!
Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru purtarea Lui de grijă! Avem, într-adevăr, un Tată bun.
Noi avem un băiat în grija noastră, pe care îl cheamă Shubo. El provine dintr-o familie cu probleme. Este în clasa a șasea. Noi ne pregătim să îl înscriem la școala din Haldibari. Tot în Haldibari, Pronish, colaboratorul nostru a deschis o școală pentru copii.
În ultima vreme eu am devenit chitarist. Umblu peste tot cu chitara pentru a cânta cântări creștine.
Continuăm lucrarea cu copiii duminica, deși, de multe ori, suntem deranjați de festivalurile de închinare la idoli (în timpul închinării la idoli majoritatea copiilor nu vor să vină la programul de școală duminicală).
Pe lângă aceasta, în multe locuri, după un timp inițial de entuziasm, interesul copiilor și al părinților lor scade foarte mult.
Totuși, noi încercăm să vizităm majoritatea locurilor în care am făcut până acum lucrare. În acest timp, vrem să deschidem și noi fronturi de lucru acolo unde este interes proaspăt pentru Evanghelie. Într-una dintre aceste vizite am întâlnit o mamă îngrijorată. Ea a venit și la adunare duminica trecută. La viața ei, a fost o cântăreață renumită. Soțul i-a murit. Are doi baieți și o fată. Băiatul cel mai mic a făcut unele greșeli. Din pricina aceasta oamenii din satul lui l-au bătut de multe ori. Numele lui este Mohan Sarkar. Acum Mohan nu mai vrea să iasă din casă. A distrus toți idolii din casă și a ars și tractatele pe care noi i le-am dat. Mulți spun că este demonizat. Mama lui a venit ca să ne rugăm pentru el, deoarece cineva i-a spus că baiatul ei se va face bine dacă cineva se va ruga pentru el în Numele Domnului Isus.
Un alt tânăr, Mohan Biswas, se pregătește de botez. Cu ajutorul Domnului, nădăjduim să avem botez pe data de 6 februarie.

Mulțumim că ne păstrați în rugăciune!
Daniel

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.