S.I.: Fam. Acatrinei, martie 2015

Acasă / Scrisori informative / S.I.: Fam. Acatrinei, martie 2015

Dragii noştri,

Şederea noastră în Lima a luat sfârşit, de vineri, 6 martie, începe marea noastră „aventură” pe drumul de  întoarcere spre casa noastră din Atalaya. Ne-am fi dorit să putem călători din nou tot cu zborul armatei, însă de data aceasta nu mai este posibil, drept pentru care nu ne-a mai rămas decât varianta mersului cu autobuzul şi apoi cu camioneta 4×4. E un drum destul de lung şi obositor, aşa că avem nevoie ca Dumnezeu să meargă înaintea noastră şi să ne protejeze, cu atât mai mult cu cât ploile continuă din abundenţă în junglă. Mulţumim din toată inima celor care veţi mijloci pentru noi în privinţa aceasta.

Călătoria, în mod normal, ar trebui să dureze în jur de 20-24 de ore, însă datorită drumurilor, alunecărilor de teren şi blocajelor apărute, nu ştim exact în cât timp vom ajunge.

Vă suntem foarte recunoscători vouă, celor ce ne susţineţi în rugăciune şi chiar financiar, deoarece în acest timp petrecut în Lima am putut să ne rezolvăm mai multe probleme de sănătate care au apărut în ultimul timp şi ne-au cam necăjit. Acum suntem mult mai bine şi ne putem reîntoarce în junglă mai plini de încredere. Suntem conştienţi că foarte multe binecuvântări sunt revărsate peste noi datorită mijlocirii voastre şi de aceea VREM SĂ VĂ MULŢUMIM DIN INIMĂ!

În Lima, pe lângă numeroasele controale medicale de care am avut nevoie, acte pentru reînnoirea rezidenţei, strângerea de materiale necesare lucrării între cei din tribul ashaninka etc., am dedicat aproape tot restul timpului în a ajuta cu tot ce s-a putut la biroul misiunii. Segadores nu are mult personal în Lima, de aceea toţi misionarii de pe câmpul de misiune, care vin pentru o anumită perioadă în capitală, sprijină atât în partea adiminstrativă, secretariat, trezorerie, cât şi în elaborarea de materiale promoţionale, mobilizare la misiune, conferinţe, evenimente legate de misiune etc. În toate aceste lucruri a trebuit să ne implicăm şi noi şi, deşi ne simţim destul de obosiţi după aceste 3 luni în Lima, ne bucurăm să privim înapoi şi să vedem că am putut fi de folos.

Vă lăsăm mai jos câteva motive de rugăciune pentru perioada ce urmează. Mulţumim MULT celor care doriţi să le aduceţi împreună cu noi înaintea lui Dumnezeu.

– Călătoria spre junglă şi protecţie pe drum;
– Înţelepciune şi discernământ în activităţile/lucrările pe care le vom relua în Atalaya şi împrejurimi;
– Dumnezeu să ne dea persoane potrivite pentru călătoriile de investigare pe care dorim să le facem în diverse comunităţi ashaninka, în vederea stabilirii noastre pe termen lung într-una ditre ele;
– Dumnezeu să ne trimită încă o familie (sau chiar persoane necăsătorite) care să se unească cu echipa noastre pe termen lung în lucrarea printre cei din tribul Ashaninka;
– Persoane de ajutor în avansarea învăţării limbii;
– Protecţie faţă de bolile şi pericolele junglei;
– Ocrotire şi biruinţă faţă de toate atacurile celui rău.

Nu în ultimul rând,  vrem să mulţumim ÎN MOD SPECIAL celor care vă faceţi timp să ne scrieţi chiar şi câteva rânduri. Sunteţi o mare, mare încurajare pentru noi!

Fiecare e-mail pe care îl primim ne aminteşte că Dumnezeu îşi împlineşte promisiunea că nu este NIMENI care să fi lăsat casă, fraţi, surori, mamă, tată, copii… pentru El şi pentru Evanghelie şi să nu primească însutit toate acestea.

Vă preţuim mult în Domnul pe fiecare dintre voi!

Cu mult drag,
ai voştri Liviu şi Amalia

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.