S.I. Fam Acatrinei, octombrie 2015

Acasă / Scrisori informative / S.I. Fam Acatrinei, octombrie 2015

Dragii noştri,

Este o bucurie pentru noi să ştim că putem conta oricând pe rugăciunile voastre şi că aici, unde suntem, departe de casă şi familie, nu suntem singuri, pentru că vă avem pe voi alături şi pentru că sunteţi cei care ne poartă pe braţe de rugăciune.

Dumnezeu şi-a arătat bunătatea încă o dată faţă de noi şi a răspuns rugăciunilor voastre şi alor noastre. Am ajuns cu bine în Atalaya, chiar cu o oră mai repede deoarece, spre surprinderea noastră, au început să asfalteze o porţiune din drumul spre junglă. Mare e Dumnezeu şi multe face El pentru noi, fără să merităm. Ne-am rugat şi ne rugăm să se îmbunătăţească drumurile din junglă, dar nu ne aşteptam ca să înceapă chiar să asfalteze. Asta chiar că e o minune de la Dumnezeu.

Copiii au fost bine pe durata călătoriei, Debora având ceva dificultăţi (dureri de burtă, ameţeli, vomă) când am traversat Ticlio (5000 m), însă odată trecuţi de partea cealaltă a muntelui s-a liniştit, a adormit şi totul a fost bine. Mulţumim din inimă pentru rugăciuni.

Casa am găsit-o mai curată ca data trecută, însă tot nu am scăpat de invazia şobolanilor care şi-au făcut de cap printre haine şi lucruri, aşa că la momentul acestă încă suntem în plină curăţenie. Aici e cald şi bine, aşa că ne bucurăm din plin de vreme bună.

Ne-am văzut deja cu câţiva fraţi, că unii nu au mai avut răbdare şi au venit să ne viziteze imediat ce au auzit că suntem din nou în Atalaya. Mulţumim Domnului pentru că oriunde am merge, El ne scoate înainte oameni care ţin la noi, ne iubesc şi ne apreciază, ceea ce face mai uşoară despărţirea noastră de familie şi cei dragi.

Vă lăsăm în mâna bună a Tatălui nostru, dorindu-vă din plin binecuvântările Lui în viaţa de zi cu zi, în lucrare şi în lupta credinţei. Luptăm împreună, strâns uniţi pentru înaintarea Împărăţiei Lui, pentru că vremea este pe sfârşite şi trebuie să lucrăm cât încă mai e ziuă.

Cu căldură şi apreciere, de departe, dar totuşi aproape de voi,

Liviu şi Amalia Acatrinei

P.S. Mulţumim celor care v-aţi făcut timp să ne scrieţi. Am primit mesajele de la voi, însă ne cerem scuze că nu putem să vă răspundem personal în momentul acesta. Aşteptăm să ne terminăm curăţenia, să ne intrăm în ritm şi ne vom face timp să vă răspundem fiecăruia în parte.

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.