S.I. Fam Rai, mai 2015

Acasă / Scrisori informative / S.I. Fam Rai, mai 2015

Dragii noştri fraţi şi surori, 

Vă rugăm să ne iertaţi că a trecut atâta vreme şi nu v-am mai trimis veşti despre noi. 

Prin harul Domnului suntem bine şi Îl lăudăm pe El pentru credincioşia cu care se îngrijeşte de noi! De asemenea, vă mulţumim că nu ne-aţi uitat, ci continuaţi să ne sprijiniţi în rugăciuni!

Eu, Raja şi Baruch am fost cam bolnavi, dar acum suntem mai bine. În special Baruch a fost mult timp bolnăvior, a avut bronşită şi, după un lung tratament, s-a făcut mai bine, iar apoi din nou i-a revenit tusea. Acum este mai bine şi Îi mulţumim Domnului că El este Medicul suprem şi la El găsim ajutor! Rugaţi-vă ca Domnul să îl păzească să nu se mai îmbolnăvească, să crească şi să se dezvolte sănătos pentru slava Domnului! 

Cu ajutorul Domnului, în ultimele luni am reuşit să reluăm vizitele în familii. În special am vizitat familii unde sunt diferite nevoi, bolnavi sau surori însărcinate. Pentru cei care nu sunt creştini, am vestit Evanghelia şi ne-am rugat, iar pe cei creştini i-am încurajat, ne-am rugat împreună cu ei şi am ajutat nevoilor lor cu ce am putut. 

Pentru cei care au nevoie, le măsurăm tensiunea arterială. Mulţi de aici au probleme cu tensiunea şi, prin această slujire, avem o uşa deschisă pentru a arăta dragostea Domnului şi a vesti Evanghelia. 

Dorim să continuăm această lucrare de vizite în familii şi ne rugăm ca Domnul să ne ajute să fim o lumină şi o binecuvântare spre mântuirea celor pierduţi şi încurajarea fraţilor şi surorilor.

De asemenea, rugaţi-vă pentru lucrarea în care este implicat Raja, pentru predicarea Cuvântului în adunare, să vorbească mereu condus de Duhul Sfânt, spre slava Domnului şi zidirea fraţilor şi surorilor! De asemenea, rugaţi-vă pentru lucrarea cu tinerii. Luna trecută, Raja împreună cu alţi fraţi au organizat un program de evanghelizare pentru tinerii necreştini de aici. A fost un timp binecuvântat în care mulţi tineri au auzit Evanghelia. Vă rugăm să vă rugaţi ca Domnul să continue să se folosească de Raja, atât în lucrarea cu tinerii din biserică, dar şi cu cei necreştini.

Vă rugăm să vă rugaţi şi pentru lucrarea cu surorile din biserică. De 1 mai am organizat un seminar atât pentru surorile din biserica noastră, cât şi din alte câteva biserici. A fost un timp binecuvântat, de zidire spirituală. Am pe inimă să mă implic mai mult în lucrarea cu surorile. Rugaţi-vă să mă călăuzească Domnul şi să mă împuternicească să fac voia Sa pentru slava Lui!

O cerere specială de rugăciune este pentru un văr de-al lui Raja. El şi soţia lui au fost loviţi de o grea tragedie. Fetiţa lor de 8 ani a fost zdrobită sub roţile unui camion în timp ce era în excursie cu şcoala. Este o durere foarte mare pentru părinţi şi în special pentru mama fetiţei, care era însărcinată în 4 luni şi a pierdut şi sarcina. Noi am fost alături de ei şi am petrecut mai multe zile cu familia lor. Ei sunt hinduşi şi, de multe ori, merg la temple să se închine idolilor lor, şi chiar au construit un altar la care se închină… Deşi au auzit Evanghelia, nu au fost deschişi să răspundă. Rugăciunea noastră arzătoare este ca ei să vină la Domnul, Singurul care poate aduce adevărata vindecare şi mângâiere! Rugaţi-vă împreună cu noi pentru mântuirea lor!

Motive de rugăciune:

– pentru împrospătare spirituală şi putere de sus pentru a sluji şi a face voia Domnului în toate, pentru că de multe ori ne simţim tare obosiţi;

– pentru sănătate pentru Baruch şi pentru noi;

– pentru lucrarea de vizite în familii, ca Domnul să aducă roadă pentru slava Sa;

– pentru lucrarea în care este implicat Raja, în biserică şi cu tinerii, să fie binecuvântată de Domnul;

– pentru lucrarea cu surorile, să mă ajute Domnul să mă investesc mai mult şi să găsesc timp şi putere pentru aceasta;

– pentru familia care şi-a pierdut fetiţa, să fie mântuiţi şi să găsescă mîngâiere la Domnul

– pentru mine, să pot obţine cardul OCI ( Overseas Citizen of India), o viză pe termen nelimitat. Pentru aceasta trebuie să mergem în iulie la Calcutta. Rugaţi-vă ca Domnul să ne ajute!

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi în rugăciune şi vă mulţumim şi celor ce aţi ajutat şi financiar pentru nevoile noastre şi ale lucrării de aici! Domnul nostru, care vă ştie pe nume, să vă binecuvânteze şi să vă răsplătească din belşugul harului Său! 

Cu dragoste în Domnul,

Raja, Gabriela şi Baruch Rai

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.