S.I.: Familia Rai, februarie 2015

Acasă / Scrisori informative / S.I.: Familia Rai, februarie 2015

Dragii noştri,

Ne cerem iertare că nu v-am scris de atâta timp! Prin harul Domnului suntem bine şi Îl lăudăm pe El pentru că ne poartă de grijă cu atâta credincioşie. Ritmul vieţii de zi cu zi s-a schimbat foarte mult cu iubitul nostru băieţel, care are aproape 3 luni şi jumătate. Îi mulţumim Domnului pentru această minunată comoară pe care ne-a dăruit-o! Ne bucurăm zi de zi să îl vedem crescând şi învăţând mereu lucruri noi!

Vă mulţumim din inimă pentru toate rugăciunile pe care le înăltaţi pentru noi. Domnul a răspuns rugăciunilor noastre şi mi-a dăruit viza de soţie pentru un an, iar în martie am fost chemaţi la Calcutta pentru a depune actele pentru OCI, care înseamnă Overseas Citizen of India, un fel de drept de cetăţenie. Dacă pot obţine acest OCI, nu mai am nevoie de viză pentru a sta în India. Vă rugăm să vă rugaţi împreună cu noi ca Domnul să ne ajute să avem toate documentele necesare şi să pot primi acest statut. Legile se tot schimbă de când cu noul guvern. Înainte se dădea mai întâi o viză de 15 ani şi abia apoi acest OCI, care e pe viaţă. Dar din ianuarie legea s-a schimbat şi se dă direct acest OCI, dar încă nu ştim ce condiţii vor cere sau cât de greu este de obţinut. Ne rugăm ca Domnul să fie cu noi şi să ne dea ajutor de sus, aşa cum ne-a ajutat şi până acum cu atâta credincioşie!

De asemenea, vă rugăm să continuaţi să mijlociţi pentru noi ca Domnul să ne folosească pentru gloria Lui! Împreună, ca familie, dorim să fim o mărturie a dragostei Lui şi cei din jur să Îl vadă pe Domnul Isus în noi. Dorim să ne implicăm mai mult în vizitarea celor necreştini din jurul nostru şi să le mărturisim despre singurul Dumnezeu adevărat, necunoscut de ei. Rugaţi-vă ca Domnul să ne ajute să putem să facem aceasta tot mai mult, acum că baieţelul nostru este mai măricel.

Raja continuă să se implice în biserica de aici, din Gorubathan. Pentru că fratele care este păstor acum este în vârstă şi îi e greu să se mai ocupe de adunare, l-au rugat pe Raja să rămână şi să fie păstor. Noi ne-am rugat şi continuăm să ne rugăm şi simţim că Domnul ne doreşte în lucrarea de plantare de biserici şi evanghelizare acolo unde nu sunt biserici.

Dorinţa noastră este ca, dacă Domnul ne ajută să iau OCI, să ne mutăm într-un loc unde să începem să plantăm o biserică. Continuăm să ne rugăm şi ca Domnul să ne dea călăuzire şi să deschidă calea pe care doreşte să pornim. Fie ca inimile noastre să fie mereu deschise şi sensibile să audă şoapta Duhului şi să păşim pe calea Lui pentru a-I aduce slavă!

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi în rugăciune! 

Domnul să vă binecuvânteze!

Cu dragoste în Domnul,

Gabriela, Raja şi Baruch Rai

PS: De mult timp am vrut să vă trimitem o poză cu noi şi bebe, dar pentru că durează foarte mult cu internetul de aici, abia acum am reuşit.

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.