S.I. Silvia Bagdas, iunie 2015

Acasă / Scrisori informative / S.I. Silvia Bagdas, iunie 2015

Pace, dragi  fraţi şi surori!

 

În ultimul email vă spuneam să vă rugaţi pentru noi şi pentru investigaţiile medicale pe care urma să le fac. Mulţumim foarte mult pentru rugăciuni. 

Pentru investigaţii am fost la un medic în Siliguri. Bebeluşul este bine, slavă Domnului! La mine sunt ceva probleme cu tensiunea, însă toate sunt în mâna Domnului!

În urma ultimelor informaţii pe care le-am primit, am hotărât să mă întorc în România, cu ajutorul Domnului. Medicul nu a recomandat plecarea în iulie şi nici chiar acum, dar dacă trebuie să plecăm, atunci ar fi bine cât mai repede. Astfel că în săptămâna care ne stă în faţă  ne facem bagajele şi plecăm spre New Delhi. De acolo Uday aplică pentru viză la ambasadă şi vine, cu ajutorul Domnului şi prin minunile Lui, pe 6 iulie. Eu voi călători spre România pe 21 iunie. După ce aplică la ambasadă, Uday doreşte să fructifice timpul de aşteptare în Nepal, în lucrare.

Aşadar mulţumim Domnului pentru îndurarea Lui,  chiar dacă nu mi-a fost uşor în privinţa sănătăţii şi a nopţilor nedormite. Acum văd cum Domnul se atinge de mine tot mai mult. Slavă Lui. Domnul să vă răsplătească toate rugile înălţate către El!

 

Motive de mulţumire

1. Am ajuns cu bine în Siliguri şi înapoi în Kamlipong.

2. Slavă Domnului pentru copilaşul pe care îl aşteptăm, pentru sănătatea dăruită lui şi  chiar şi pentru sănătatea  mea, pentru că acum am ocazia să văd din nou mâna Domnului la lucru în viaţa noastră.

3. Mulţumim Domnului pentru rugăciuni şi încurajările voastre de orice fel.

 

Motive de rugăciunie

1. Protecţie şi putere în călătoria către Dehli, pentru că sunt 12 ore cu trenul.

2. Ca Domnul să lucreze pentru Uday la ambasadă, ca să vină în România şi pentru cheltuielile care implică această călătorie.

3. În ce mă priveşe mă rog pentru o călătorie fără probleme înspre România, pentru sănătate, să pot dormi noaptea. În ce priveşte problemele cu tensiunea mă rog să fie ţinute de Domnul în control, iar durerea mea de ureche să dispară complet, prin harul Domnului.

4. Uday doreşte să ajungă şi Nepal, aşa că rugaţi-vă să lucreze pentru slava Lui şi să poată fi de folos sinistraţilor atât practic cât şi spiritual.

 

Vă mulţumim, în Numele Domnului, pentru sprijinul în rugăciuni şi din punct de vedere financiar. Domnul să vă răsplătească pe fiecare după măsura Sa!

Cu preţuire, 

Uday şi Silvia!  

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.