S.I. Silvia Bagdas, septembrie 2015

Acasă / Scrisori informative / S.I. Silvia Bagdas, septembrie 2015

Lăudat fie Domnul!

Pentru început, eu, Uday Bagdas, aş dori să vă muţumesc tuturor pentru rugăciune, îngrijire şi marele suport acordat. Eu şi Silvia a trebuit să trecem peste atât de multe obstacole şi situaţii periculoase, dar Dumnezeu, Atotputernicul, ne-a dat o mare victorie cu ajutorul tuturor partenerilor de rugăciune ca voi, fraţi şi surori. Ştiţi cu toţii că ne-am pierdut copilul. Pentru mine şi Silvia a fost o situaţie critică, amândoi plângând şi şi întrebând pe Dumnezeu, de ce. Eu şi Silvia iubim copiii foarte mult şi ne pasă foarte mult de copii. Îi iubim ca şi cum ar fi copii noştri, dar ne puneam întrebarea de ce propriul copil a fost luat de la noi. Ce greşeală am făcut în viaţa noastră împotriva lui Dumnezeu? I-am pus foarte multe întrebări.

În ultimele două luni nu am avut pace, dar Dumnezeu mi-a dat un răspuns. Copilul nostru a devenit o sămânţă. Cu excepţia cazului în care sămânţa moare, va face fructe. Adică atunci când Silvia a fost dusă la spitalul din oraş, într-o stare gravă, medicul Silviei, pentru că ştia că suntem creştini, ne-a întrebat despre Isus Hristos şi noi i-am vorbit despre El. De obicei, medicii sunt foarte ocupaţi, dar el a fost atât de interesat să afle despre Dumnezeu, încât a stat mai bine de o oră cu noi. Având această oportunitate, ne-am rugat pentru el şi i-am dat o Biblie. Rugaţi-vă pentru el, deoarece toţi membrii familiei sale sunt medici şi sunt foarte bogaţi, dar nu-L au pe Isus. Dacă această familie este salvată în Hristos, prin ei vor veni mulţi la Domnul.

Despre Anju

După ieşirea Silviei din spital, nu o puteam duce înapoi acasă. Aşa că, timp de o lună, a rămas în oraş, în casa surorii mele. Vecinii au venit să o viziteze. Cu ocazia acestor vizite, Silvia a avut ocazia să împărtăşească Evanghelia mai multor persoane. După cum ştiţi deja, printre aceste persoane, o doamnă, pe nume Anju, a fost foarte fericită să afle despre Isus Hristos şi a crezut, dar încă este nevoie ca să ia decizia de a-L urma pe Isus.

În această săptămână am vizitat-o pe Anju, în scopul de a o încuraja. Am fost invitaţi la ea acasă şi am împărtăşit din Biblie. Din momentul în care a primit Biblia ea a tot citit-o. Ne rugăm pentru ea. Cu ajutorul Domnului ea va înţelege cu adevărat Cuvântul lui Dumnezeu. Rugaţi-vă pentru acest lucru.

Blanket, vânzătorul

Cu ceva timp în urmă, doi oameni au venit să ne vândă pături: unul era creştin, celălalt nu. Le-am vorbit foarte puţin despre Isus. În această săptămână a venit din nou unul dintre ei, aşa că i-am împărtăşit mai mult de două ore despre Isus, după care acesta L-a acceptat pe Hristos ca Mântuitor personal. Rugaţi-vă pentru el. Este din Nepal. În satul lui, doar şase familii sunt creştine… iar zona este foarte săracă. Am fost, într-adevăr, provocat pentru a merge în satul lui şi să împărtăşeasc Evanghelia. Din capitală este un drum de şapte zile de mers pe jos, deoarece acesta nu se poate parcurge cu niciun vehicul. Rugaţi vă pentru noi şi în această privinţă!

Acum, eu şi Silvia ne consolidăm spiritual, astfel încât să putem merge în multe locuri şi să împărtăşim Vestea Bună. Ne bucurăm că putem să stăm din nou pentru Împărăţia Lui, numai rugăciunea voastră ne poate ajuta pentru a ajunge la cei de neajuns. Amin!

Cu dragoste, Uday!

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.