Scrisoare de informare din Malawi

Acasă / Africa / Scrisoare de informare din Malawi
 Grupa de copii din Nsanama

Grupa de copii din Nsanama

 Adunarea din satul Nsanama

Adunarea din satul Nsanama

 Educatorii împreună cu familiile lor

Educatorii împreună cu familiile lor

 Grădinița Creștină din Satul Kachioka

Grădinița Creștină din Satul Kachioka

 Copiii de la Grădinița Creștină din satul Kachioka

Copiii de la Grădinița Creștină din satul Kachioka

 Fântâna din satul Kachioka

Fântâna din satul Kachioka

Dragi frați și surori în Domnul Isus,
Vă salutăm în Numele Domnului Isus și ne bucurăm să putem împărtăși cu dumneavoastră despre lucrarea Domnului din Malawi.
Mulțumim în Numele Domnului Isus că sunteți parte cu noi în această lucrare frumoasă și ne rugăm ca Domnul să vă răsplătească pentru tot ceea ce faceți pentru această lucrare. Chiar dacă ne-am întors în România, lucrarea din Malawi continuă și dăm Slavă Domnului pentru purtarea Sa de grijă de până acum.

Este cu adevărat un har din partea Domnului să vedem cum, copiii cu care am lucrat, au crescut în tineri credincioși care continuă lucrarea începută și o fac cu credincioșie. Este adevărat că ei au nevoie multă rugăciune și încurajare, dar suntem mulțumitori Domnului pentru toate.
Grupele de copii și tineri s-au restrâns și doar cele din Satul Nsanama continuă. Uniți-vă împreună cu noi în rugăciune pentru Mayeso și Chikondi care se ocupă de aceste grupe.

Lucrarea de la Grădinița Creștină din satul Kachioka este cu adevărat o provocare, deoarece implică mai multe resurse și aproape zilnic comunicăm cu ei pentru o buna organizare și încurajare. Fratele Charles și fratele Andrew, împreună cu familiile lor locuiesc în casele construite pe proprietatea grădiniței pentru a fi mai eficienți în lucrare. Cei 5 educatori și îngrijitori nu de puține ori ne-au surprins pozitiv în credincioșia și dăruirea lor în lucrarea Domnului. Ne rugăm ca Domnul să-i binecuvânteze și să continue să-i facă o binecuvântare pentru lucrarea de la grădiniță.

Adunarea din satul Nsanama a rămas ca un far aprins și ne rugăm ca Domnul să-i țină credincioși în continuare. Fratele Mayeso, Chikondy, Chimcango și fratele Goodson sunt cei care slujesc în adunare și chiar dacă întâmpină tot felul de situații ne bucurăm să vedem cum Domnul Îi folosește pentru slava Lui.
Rugați-vă împreună cu noi pentru credincioșii din satul Nsanama, ca Domnul să-i facă lumină și sare și ei să fie o mărturie pentru întreaga zonă unde locuiesc.

Provocări
Ca de obicei, în lucrarea Domnului, cel rău nu doarme, ci încearcă să distrugă și să divizeze. Să ne unim în rugăciune pentru fratele Pemphero, care se pare că nu mai găsește plăcere în a-L sluji pe Domnul.

O altă provocare vine din partea altor „misionari” care vor să preia lucrarea doar ca să adauge ceva la activismul lor. Să ne rugăm ca Domnul să-i țină credincioși pe frații și surorile cu care colaborăm din Malawi.

Fântâna din satul Kachioka unde este Grădinița Creștină nefiind întreținută la timp, a suferit o defecțiune majoră și a necesitat multe resurse pentru a fi pusă din nou în funcție.

Dragi frați și surori, vă mulțumim în Numele Domnului Isus pentru credincioșia arătată față de Domnul și lucrarea Domnului din Malawi. Apreciem mult ajutorul financiar dar mai ales rugăciunile înălțate pentru noi ca familie cât și pentru lucrarea din Malawi.

Ne dorim mult să mergem într-o vizită în Malawi, dar deocamdată nu este posibil. Continuăm să ne rugăm pentru lucrarea Domnului din Malawi și știm că Acela care a început această lucrare o va duce la bun sfârșit.

Fiți binecuvântați și răsplătiți de Domnul nostru!

Cu dragoste în Hristos,

Emilian și Loredana Marianciuc