Scrisoare de informare – Familia Bagdas, India

Acasă / Asia / Scrisoare de informare – Familia Bagdas, India

Pace, dragi frați și surori! Salutări în Numele Domnului Isus Hristos!

Încă de la început îmi cer iertare ca am întârziat așa de mult cu scrisoarea de informare. Știu că dumneavoastră, cei care ne susțineți și vă rugați  pentru noi, sunteți nerăbdători să aflați vești despre noi și lucrarea de aici. Am fost destul de ocupați cu nunta lui Suraj, care este membru în echipa noastră încă de la început, l-am sprijinit financiar și cu pregătirile; nunta avut loc pe 9 ianuarie 2021. A fost destul de greu și încă nu s-a terminat; aici nunta se face în ambele familii ale mirilor. S-a făcut în familia fetei și acum recepția trebuie să fie în partea băiatului, avem credința că Domnul ne va ajuta să ducem totul la bun sfârșit.

În altă ordine de idei, pe 21 ianuarie am organizat un  eveniment sportiv și un picnic pentru copii și mai mici și mai mari. Au fost în jur de 80 de copii și cei mai mulți dintre ei provin din familii hinduse. Eu am fost responsabil cu activitățile sportive, Silvia cu istorioara biblică și cântecele, iar Suraj a ajutat cu pregătirea mâncării, dar a ajutat și la cântece. Au fost tineri care au pregătit mâncare și au adus și copiii la locul cu pricina și, în felul acesta partea cu masa nu a fost așa de stresantă pentru noi. Din păcate, când mă jucam cu copiii, am căzut foarte rău și mă doare șira spinării până acum. M-am întristat puțin, gândindu-mă de ce mi s-a întâmplat așa.  A trebuit sa mă odihnesc, cu toate astea durerea nu a dispărut complet. Vă rog să vă rugați pentru mine.

Mulțumim mult pentru susținerea lui Amiturau și pentru construirea casei. Tot cu ocazia picnicului am plătit grilajul care susțin ferestrele și tocurile de la uși. Am dat comandă să se facă și acoperișul. Rugați-vă, vă rog, să fie posibilă terminarea cu bine a acestei case pentru ca Amiturau să poată locui dar și să o folosească pentru lucrarea și slava Domnului.

Vă menționam și instruirea pentru școala duminicală, dorim să facem acest lucru cât mai curând. De aceea, vă rugăm să vă rugați și să ne ajute Domnul să facem această instruire plănuită de mult și amânată de multe ori. Domnul știe de ce… Ne pare rău că au fost materiale cumpărate pentru a fi o binecuvântare pentru participanții la școala duminicală și de atatea luni stau fără să fie folosite pentru lucrarea Domnului.

În  ce  privește familia noastră, sunt multe provocări, pe deasupra trebuie să ne întoarcem în România ca să rezolvăm problema cu actele. Trebuie reînnoit pașaportul lui Abi. Când vom ajunge în România, trebuie reînnoit și permisul meu de ședere. Plănuim să plecăm în România în aprilie sau cel mai târziu în mai. Rugați-vă pentru aceste motive, vă rugăm, ca Domnul să se îngrijească  de tot ce este nevoie, dar în același timp dorim să facem totul după timpul Lui și în voia Lui tot ce va însemna această plecare și  șederea acolo.

1. Rugați-vă pentru terminarea casei lui Amiturau înainte de plecarea noastră în  România.

2. Rugați-vă ca durerea din șira spinării să dispară, pentru din această cauză nu pot merge cu scuterul.

3. Rugați-vă pentru instruirea pentru liderii de copii, plănuită de demult, ca să aibă loc într-un final fără nici o piedică și să fie cu adevărat o binecuvântare.

4. Rugați-vă pentru noi ca familie și pentru deciziile pe care trebuie să le luăm, ca să fim în voia Lui. Rugați-vă să putem face și pașaportul lui Abi și Domnul să înlesnească plecarea în România la timpul Său.

În final, vă mulțumim în Numele Domnului pentru tot sprijinul! Fie ca și în anul acesta Domnul să Se îndure de noi, iar noi să ne apropiem cu o inimă sinceră de El!

Cu drag, familia Bagdas!