Scrisoare de informare, Ibrahim și Miriam – Orientul Mijlociu

Acasă / Asia / Scrisoare de informare, Ibrahim și Miriam – Orientul Mijlociu

Pace fraților,

Vă salutăm cu Psalmul 136:1 „Lăudați pe Domnul căci este bun, căci în veac ține îndurarea Lui!

Mulțumim și noi Domnului pentru felul în care ne-a purtat de grijă și luna trecută. Mulțumesc Domnului că am putut să îmi scot piciorul din ghips. Încă mai am dureri, dar mă rog ca Domnul să îmi vindece piciorul complet.

Mulțumim de asemenea Domnului pentru că ne-am putut lua o săptămână de odihnă. Am mers împreună cu familia și prietenii pe malul mării și am vizitat locurile pe unde a trecut apostolul Pavel.

Lucrare

Am continuat să împărțim alimente celor afectați financiar de COVID-19. Luna aceasta am trimis bani pentru alimente la familiile studenților africani din adunarea noastră.

Acesția vă sunt foarte recunoscători pentru dărnicia dumneavoastră. Aceste familii sunt sărace și sunt din diverse țări ale Africii, Congo, Sudan, Uganda și Camerun.

Continuăm de asemenea lecțiile începute cu persoanele venite noi la adunare. Ne rugăm ca Domnul să le schimbe inimile prin Cuvântul Său.

Soțul meu împreună cu doi studenți din adunare au decis să zugrăvească o cameră a adunării. Am decis de asemenea să schimbăm și perdelele pentru că erau foarte vechi și fără culoare. I-au facut astfel o surpriză pastorului, care a rămas încântat de rezultat.

Tot săptămânile acestea, Ibrahim a avut ceva de lucru în blocul în care locuim. În fiecare an o familie este rugată să preia administrația blocului. Soțul meu a reparat instalația electrică, instalația de iluminat și a cumpărat diverse lucruri necesare unei bune administrări.

Ne bucurăm să lucram cinstit atât în fața oamenilor cât și în fața lui Dumnezeu și ne rugăm ca Numele Domnului să fie glorificat și prin această mică lucrare.

Multe binecuvântări și protecția Domnului să vă însoțească!

Ibrahim și Miriam